USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Карпати засипало снігом. Фото

30 Жовтня 2017 12:22
У високогір'ї Карпат випало вже 15 сантиметрів снігу, а через заметіль нічого не було видно вже на відстані 30 метрів.

Про це повідомляє ТСН.

Відео хуртовини, що ледь не зносить з ніг на горі Піп Іван, де розташована метеостанція, виклали в мережу користувачі. Сніг не тане, бо температура в горах опустилася до мінус шести.

Уночі дуже сильний вітер повалив три десятки дерев, які розтрощили три автомобілі, та пообривав електродроти. У гірських районах повністю знеструмлені 14 населених пунктів, ще 28 - частково.

На Яблуницькому перевалі сніговий буревій повалив дерева, які частково перекрили рух транспорту. Там вже на повну працює снігоочисна техніка.
Також у Фейсбук оприлюднили відео з курортного комплексу Буковель, який накрила хурделиця.
Нагадаємо, що у ніч на 26 жовтня перший сніг випав на півночі України – у Сумській, Чернігівській та Київській областях.

Фото: Василь Буратчук у групі “Наше Прикарпаття”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus