USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Карпати» виграли турнір у Луцьку

15 Січня 2012 12:25
У Луцьку відбувся традиційний всеукраїнський дитячий турнір «Кубок ФК «Адреналін» - 2012». Змагання проводилися у двох вікових групах – 2001 і 2002 років народження. Перемогли в обох вікових номінаціях команди СДЮШОР «Карпати».

Про це пише ЗІК.

У турнірі команд, сформованих з гравців 2001 року народження, змагалося 16 команд, серед яких і «Карпати-2001». На попередньому етапі в чотирьох квартетах розігрувалося по одній путівці в півфінал.
У фіналі львів’яни зустрілися з вихованцями команди-господаря турніру – ФК «Адреналін».
Втім, не зважаючи на супротив волинян, «Карпати-2001» завдяки голу Микити Храмова зуміли вирвати перемогу (1:0) і завоювали головний приз турніру. Додамо, що автор переможного м’яча отримав приз найкращого гравця турніру.

Тріумфували вихованці СДЮШОР «Карпати» і в турнірі команд, сформованих з гравців 2002 року народження, в якому на старт вийшло десять команд.

Згідно з регламентом, переможці груп у півфіналі грали з командами, які зайняли друге місце в іншій групі. Тому глядачі й стали свідками карпатівського дербі, в якому сильнішою виявилася перша команда – 2:1. В іншому півфіналі житомирський «Фенікс» обіграв рівненську «Зорю».

«Карпати-ІІ» в матчі за 3-є місце по всім статтям переграли «Зорю» – 5:1. А от фінал «Карпати-І» – «Фенікс» видався напрочуд цікавим і драматичним, однак перемогу здобули львів’яни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus