USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Карта Приватбанку – перепустка в життя*

19 Серпня 2013 17:48
«На годиннику – 7.45. Більшість банківських установ відкриють свої двері лише о восьмій. Але саме о цій порі вже треба бути на робочому місці. Що робити?» - багато людей були у подібній ситуації. Стикнувся з нею і я. Проте раптом згадав, що у Приватбанку новий розпорядок дня, вони подумали про клієнтів і тепер починають працювати на 15 хвилин раніше.
Та й після закриття відділень «Приватбанку» Ви можете скористатися його послугами. Цілодобово у найбільших відділеннях діють центри самостійного обслуговування клієнтів «24/7». Потрапити сюди у нічний час можна просто провівши карткою з чіпом по спеціальному зчитувачу карток, як в домофоні, і двері – відчиняться. У центрі самообслуговування Ви зможете скористатися банкоматом чи терміналом.
Про нові послуги для власників карток «Приватбанку» розповіла керівник напрямку «Кредитні карти» Північно-Західного регіонального управління КБ «Приватбанк» Аліна Канінець.
Тепер Приватбанк випускає лише карти з чіпом
«Це дає суттєві переваги перед вже «старою» магнітною стрічкою. Ще два роки тому чіпові карти позиціонувалися як «Карти високого класу, орієнтовані на клієнтів з високим рівнем доходу, великою сумою залишку на рахунку, які багато подорожують». Тепер же ними можуть користуватися усі клієнти «Приватбанку». Завдяки більшій захищеності чіп-карт банк може дозволити собі випускати їх з більшим терміном дії, ніж картки з магнітною смугою - два-три роки замість одного. Такі карти – ефективний захист від шахрайських операцій, за винятком тих, які здійснюються через Інтернет. «Магнітна смуга – це вчорашній день», за чіпом – майбутнє, так як з його допомогою можна реалізувати безліч цікавих для клієнтів сервісів: цифровий підпис, програми лояльності, єдиний ідентифікатор, систему знижок тощо», – каже Аліна Канінець.
Переваги чіпових карток – це захищеність, можливість здійснювати транзакції в off-line (коли терміналу не потрібно виходити на зв’язок з обслуговуючим банком), можливість розміщувати на одній карті декілька програм зручних у користуванні.
Також продовжено пільговий період користування банківськими коштами. Тепер відсотки за кредит не нараховуються упродовж 55 днів. (раніше – 30).
«Зараз у людей побутує думка, що «Приватбанк» самовільно встановлює кредитний ліміт на картку «Універсальна». Це не так. Будь-який кредитний ліміт встановлюється лише за бажанням клієнта і за умов, що його можна надати. Зараз треба надати довідку про доходи за три місяці. У цьому випадку встановлюється ліміт у три щомісячних зарплатні.
Також можна оформити картковий кредит до 15 тисяч гривень. Якщо клієнту необхідна більша сума – то оформлюється уже карта «Gold», на якій можливий ліміт в 25 тисяч гривень.
Для юридичних осіб ми відкриваємо кредитний ліміт до 200 тисяч гривень. Тут у нас дуже багато пропозицій щодо співпраці, за умови відкриття рахунку в нашому банку. Також діє пільговий період погашення, щоправда – 35 днів», – розповідає пані Аліна.
Картка «Універсальна» є також і накопичувальною. Клієнт може зберігати гроші на ній під 10% річних.
Окрім цього, у мережах магазинів, де є позначка «Бонус +», купуючи товар ви накопичуєте реальні гроші на бонусний рахунок. Нарахування від 1 до 20 відсотків, у залежності від виду товарів і послуг.
Що ще цікавого?
«Віднедавна діє і послуга «Оплата частинами». Якщо ви є власником платіжної карти «Приватбанку», ви може купити товар, оплативши його рівними частинами. Ця послуга оформляється за хвилину. Сума ділиться на однакові частини, до 12, без будь-яких комісій.
«Кредит на навчання» – ще одна послуга «ноу-хау», що введена нинішнього року правлінням «Приватбанку». Тепер не потрібно постійно ходити до відділень, аби заплатити за навчання. З картки батька або мами автоматично списується потрібна сума, тобто банк за дорученням клієнта переказує кошти до ВНЗ рівними частинами, поки студент не закінчить навчання. До речі, цю послугу можна замовити з мобільного, зателефонувавши «3700» з будь-якого оператора мобільного зв’язку.
«Придбання автотранспорту – лізинг вже зареєстрованих автомобілів». «Кредит оформляється упродовж дня, всі турботи, пов’язані з документами у ДАІ, Приватбанк бере на себе. Завітайте у будь-яке відділення ПриватБанку і залишитесь задоволеними нашими пропозиціями», – повідомила керівник напрямку Кредитні карти.
Зазначимо, що зараз «Приватбанк» лідирує в Україні за приростом обсягу банківських операцій.
Костянтин ЯВОРСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 21 Серпня 2013 21:43
почитайте статтю як приватбанк краде в людей гроші через термінали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus