USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Керівнику Samsung загрожує 12 років в’язниці за корупцію

7 Серпня 2017 18:43
Прокуратура Південної Кореї вимагає 12 років в'язниці для віце-президента Samsung Electronics і фактичного керівника Samsung Group Лі Чже Ена, якого підозрюють у корупції, передає РБК-Україна.

Також повідомляється, що обвинувачення за результатами розслідування вимагає по 10 років в'язниці для ще трьох топ-менеджерів Samsung.

Зазначимо, керівництво компанії підозрюють в хабарництві і корупційних епізодах, пов'язаних з колишнім президентом Південної Кореї Пак Кин Хе.

Глава Samsung також звинувачується в приховуванні активів за кордоном і дачі неправдивих свідчень. Очікується, що рішення суду по його справі буде вже в серпні.

За версією слідства, Лі Чже Ен передав 38 млн доларів хабара екс-президенту країни для злиття з холдингом однієї з будівельних компаній.

Нагадаємо, в лютому 2017 року керівництво Samsung пішло у відставку після звинувачень у корупції. Крім того, Samsung оголосив про старт реструктуризації компанії, в рамках якої вже розформовано офіс стратегії майбутнього. Співробітників офісу звинувачують у передачі хабарів південнокорейським чиновникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus