USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Хотів провідати бабусю: у Луцьку розшукали хлопчика, який заблукав

27 Грудня 2021 09:54
У Луцьку водій маршрутного транспортного засобу допоміг повернути хлопчика, який загубився, інформує патрульна поліція Волині.

Вчора під час патрулювання на вулиці Конякіна, на автостанції до патрульних звернувся водій маршрутного транспортного засобу та повідомив, що виявив маленького хлопчика, який хоче їхати до бабусі у село поблизу Луцька.

Патрульні поспілкувалися з 6-річною дитиною та встановили його дані. Також хлопчик розповів, що лишився сам удома, оскільки мама пішла на роботу, а тато – за покупками. Тож він вирішив навідатися до бабусі, та загубився на автостанції.

Поліцейським вдалося встановити, де працює мама дитини, тож патрульні відвезли хлопчика на її місце роботи. Жінка у цей час вже розшукувала сина і за кілька хвилин прибула до дитини.

Поліцейські передали хлопчика його мамі та провели з жінкою профілактичну бесіду, з метою недопущення подібною ситуації в майбутньому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
джем Показати IP 27 Грудня 2021 10:26
На когось сьогодні чекає різочка)
В. Показати IP 27 Грудня 2021 12:21
На тебе
007 Показати IP 27 Грудня 2021 12:41
Просто ми коли були малими , також були такі самостійні )))
Roma Показати IP 27 Грудня 2021 13:17
От малий гівнюк)) Підставив так нормально батьків;)
а до Roma Показати IP 27 Грудня 2021 16:43
А татусь .що на пиво пішов.типу за покупками...
Ясам Показати IP 27 Грудня 2021 15:16
Я в 2.5 пішов з річки додому. Допоки мої батьки купались ))) знайшли через пару годин )))
От Показати IP 27 Грудня 2021 17:03
цікаво, мама була на роботі, за малим дивився тато, якому приспічило залишити його вдома самого і “піти по покупки», але профілактичну бесіду провели з мамою)) Малий і справді зловредний гівнюк - вирішив він бачте, а що почав виконувати своє рішення саме тоді коли нікого вдома не було, то добре усвідомлював що так робити не можна.
Анонім до От Показати IP 27 Грудня 2021 18:40
але чомусь мама а не тато шукала? .а малюку стало сумно і він пам.ятає .що бабуся набагато краще відноситься до нього ніж татусь.який мабуть ізабув за хлопчика самого дома.
От до Анонім Показати IP 27 Грудня 2021 19:46
Батьки у рівній мірі несуть відповідальність за неповнолітніх дітей. У даному випадку, оскільки мама була на роботі, відповідальність за дитину на татові, і саме він залишив малу дитину, яку ще не можна залишати саму, без нагляду. Отож профілактичну бесіду і все інше мали б провести з татом. Яка різниця що мама його шукала?Тим більше татусю треба було мізки вправити. А дітей треба хоч трохи виховувати, щоб вони ще й знали елементарне, що можна, а що категорично ні, що небезпечно чи шкідливо, а не діяли,керуючись лише тим сумно їм стало чи весело, як їм заманеться. Шість років це вже не немовлятко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus