USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Хотів зустрітися з президентом: волинянина, який «замінував» Верховну Раду, примусово лікуватимуть

26 Лютого 2023 12:24
Уродженця Ковеля, який повідомив правоохоронців про замінування Верховної Ради України, примусово лікуватимуть у психіатричній лікарні.

Про це стало відомо з ухвали Ковельського міськрайонного суду.

3 серпня минулого року, перебуваючи на Привокзальній площі у Ковелі, волинянин Віктор М. зателефонував на «102» та повідомив про замінування Верховної Ради України, хоча насправді жодної підготовки до вибуху не було.

Дії телефонного терориста кваліфікували за ч.2 ст.259 КК України. Прокурор клопотала про те, щоб застосувати до підозрюваного примусові заходи медичного характеру у виді госпіталізації до закладу з надання психіатричної допомоги із звичайним наглядом.

Сам же чоловік у суді пояснив, що повідомив працівників поліції про замінування ВР України, бо бажав привернути до себе увагу. Але щодо клопотання прокурора висловити думку не зміг. Мати обвинуваченого не заперечувала проти клопотання прокурора, адже бажала, щоб сина пролікували.

Начальник Ковельського РУП та керівник відділу РУП кожен зокрема розповіли у суді, що обвинувачений пояснював мету дзвінка своїми телепатичними здібностями та бажанням зустрітися з президентом і його дружиною.

Тому суд таки задовольнив клопотання сторони обвинувачення, застосувавши до телефонного терориста примусову госпіталізацію до закладу з надання психіатричної допомоги із звичайним наглядом.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 26 Лютого 2023 14:17
А може вiн щось i знаэ ????? Нiхто ж не перевiряв!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus