USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Хто став очільником політичної партії «Сила і Честь» на Волині*

19 Серпня 2020 15:04
На позачерговій звітно-виборчій конференції Волинської обласної організації політичної партії «Сила і Честь» головою волинського осередку обрали чинного заступника голови Волинської обласної ради Романа Карпюка. Також на конференції прийняли рішення, що обласна організація братиме участь у місцевих виборах.

Про це повідомили під час пресконференції новообраного голови політичної партії «Сила і Честь» на Волині та члена політради партії Олександра Скіпальського 18 серпня.
Роман Карпюк одразу ж розпочав з того, що партія братиме участь у виборах на всіх рівнях в області, зокрема у виборах до обласної ради, виборах міських голів та ОТГ, а також депутатів ОТГ та районних рад.

«Я маю велику відповідальність на Волині, адже тут народився. Хочу допомогти своїм землякам. Я не збираюся нікуди їхати з Волині, тому не хочу, щоб потім мені було соромно дивитися в очі моїм землякам», – сказав Роман Карпюк.
Хто є членами політичної партії «Сила і Честь», її іделогія

Олександр Скіпальський розповів, що членами партії є професіонали, які вирішили займатися політикою, оскільки та політична система, яка багато років працювала, на жаль, не вивела Україну на новий рівень. Натомість Україна перетворилася на найбіднішу країну серед європейських держав, що суперечить ідеалам партії.
«Спостерігати далі за тим, як в Україні відбувається процес формування влади на незрозумілій основі, зокрема й на недемократичних, кумівських принципах, ми не можемо. Тому на Всеукраїнському з’їзді партії, який відбувся 9 липня, було затверджено, що ми є ідеологічною консервативною партією. Члени партії та її керівництво буде боротися за проукраїнську владу, яка стоятиме на сторожі інтересів людей, адже ми усвідомлюємо, що люди – це Україна, а не продажна верхівка, яка працює на іноземний капітал. Якщо виборці цього не усвідомлять, то Україною і далі керуватимуть запроданці», – наголосив член політради партії «Сила і Честь».
Він зауважив, що партія працюватиме високопрофесійно та добиватиметься того, щоб керівництво держави складали професійні люди з життєвим досвідом, натомість основним завданням є ліквідація олігархічного режиму як соціального зла.

Новоспечений очільник волинського осередку партії Роман Карпюк додав, що при розмові з лідером «Сили і Честі» Ігорем Смешком він зрозумів одне – кожен українець має повірити в себе. Він також наголосив, що партія буде відстоювати цивілізовану передачу влади та використовуватиме надбання і досвід, які були при минулих очільниках держави.

Кого «Сила і Честь» висуватиме на виборах очільників волинських міст та ОТГ

Зі слів Романа Карпюка, наразі партія веде серйозні переговори з людьми в Луцьку та області, які не мають за собою негативного шлейфу та мають досвід роботи в органах державної влади.

«В нас є кандидатура на мера Луцька, але сьогодні я не буду озвучувати ім’я, адже людина повинна порадитися з сім’єю, адже це велика відповідальність», – зазначив очільник партії на Волині.

Також партія висуне Ігоря Пініса на виборах мера Ковеля. На виборах керівника Любомльської громади висунуть Олександра Дзядука, на виборах керівника Іваничівської ОТГ – Лідію Томашевську.
«На конференції був присутній Петро Саганюк, він підтримує нашу партію, але Петро Данилович має сам вирішити, чи буде балотуватися на мера Володимира-Волинського. Якщо він буде балотуватися, то ми будемо його підтримувати», – резюмував Роман Карпюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Євген Показати IP 19 Серпня 2020 15:39
Молодьож підтянулась)
К.лучанин Показати IP 19 Серпня 2020 16:28
Бувші силовики гуртуються і шукають людей у владних місцевих структурах., ну знайшли Карпука , далі що. Це та партія за яку не слід голосувати бо немає довіри до її лідера Смєшка. Знову дідам "СИЛИ та ЧЕСТІ" хочеться влади. Ну не можуть вони без цього! У нас партії - це партії однієї людини. Вони кажуть , "що люди – це Україна, а не продажна верхівка, яка працює на іноземний капітал. Якщо виборці цього не усвідомлять, то Україною і далі керуватимуть запроданці». А що реально робила ота " СИЛА та ЧЕСТЬ" щоби протидіяти тому про що заявляють? НІЧОГО ! Одна пуста балаканина. Що "СИЛА та Честь " зробила щоб відстояти КРИМ ? Вони ж підтримували шоколадного магната Порошенка. З їхньої сторони був "одобрямс". Проти існуючих наглядових рад з іноземцями у них хтось виступив відкрито ? Вся їхня риторика зводиться до того, що стрілки переводені на виборця. А мені здається і переконаний в цьому , що владі просто перестати БРЕХАТИ людям і обіцяти щось. Це є хвороба наших політиків уже 30 років. Всі загрузли в брехні. Ось у чім річ. Як я виборець можу знати про всі інтриги і боротьбу у київських кабінетах? Про всі розстановки ми дізнаємось пізніше від ЗМІ. Не всі виборці активно слідкують за політичним життям країни. Люди стурбовані життям, пенсіями, зарплатами , дорогим лікуванням та медичною реформою відьми Супрун..
лучанин до К.лучанин Показати IP 19 Серпня 2020 20:58
Повністю з Вами солідарний!!!!!
ветфельдшер Показати IP 19 Серпня 2020 16:49
А хто цей - друге фото знизу в синій тенісці?
Волинянин Показати IP 19 Серпня 2020 17:05
пора партію перейменовувати на " Сила стариків" Куди йдете дєдушкі????
Студент Показати IP 19 Серпня 2020 17:32
А як же волинська Батьківщина без Карпюка?
Спудей до Студент Показати IP 20 Серпня 2020 07:23
Як ? А так само як з ним ! Настроєніє бодроє - ідьом ко дну !
Лучанин Показати IP 20 Серпня 2020 09:14
обвитиинувальний висновок добавити
Вася Показати IP 20 Серпня 2020 09:23
Лісапєтний батальйон))!
Лучанин Показати IP 22 Серпня 2020 00:53
А мені вони імпонують, є в них щось загадкове)))
Олег Показати IP 9 Жовтня 2020 11:36
А за що Карпюка вигнали з " батьківщини"?
Олена Михайлівна Показати IP 22 Жовтня 2020 14:03
Б/У комуністи рулять!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus