USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Хворій на рак мамі волинської волонтерки збирають допомогу

22 Березня 2016 17:03
Волиняни збирають гроші на лікування мами волонтерки Людмили Савіної, яка захворіла на рак. Про це у спільноті «Волонтерська допомога Любомль Волинь» написала Катерина Демянчук.

«Господь подарував нам можливість пізнати людей із прекрасними серцями, людей, які іноді «в ущерб» собі могли зняти із себе останню сорочку не задумуючись – бо солдатові потрібніше. Останні два роки волонтери живуть із тими хто «там» – це поїздки на схід, це робота у госпіталях, це психологічна реабілітація хлопців, це сльози радості, коли вони повертаються, це сльози розпачу, коли їх привозять! Але біда вона не вибирає куди прийти, коли прийти і до кого прийти. І як зазвичай приходить туди, де не чекаєш і дуже неочікувано. І сталося це у волонтера! Людина,

яка для нас є прикладом самовідданості, потребує зараз нашої допомоги та підтримки. У Люди Савіни захворіла мама – найрідніша людина. Люда, яка не одноразово просила допомоги для інших, не просить допомоги собі – старається сама. Але лікування у нашій країні небезкоштовне», – йдеться у повідомленні.

З її слів, у матері Людмили Савіної Тетяни Кіндер діагностували рак прямої кишки. Окрім того, у жінки – вроджений порок серця, медикаментозна та харчова алергія.

Допомогти можна, переказавши гроші на особовий рахунок хворої: 4149 4378 6054 3782 – Кіндер Тетяна Дмитрівна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Людмила Савіна Показати IP 22 Березня 2016 18:52
Щиро дякуємо небайдужим Людям за слова підтримки та фінансову допомогу! На картку мамі уже надішли благодійні кошти: 200грн від пані Віри та 500грн (платник не відомий). ЩИРЕ СПАСИБІ ВАМ!
Людмила Савіна Показати IP 23 Березня 2016 10:16
Дякуємо Шевчуку Олександру за надсилання 200 грн допомоги моїй матері! Хай Бог Вам поверне сторицею за Ваше добро!
Людмила Савіна Показати IP 23 Березня 2016 23:31
І знову вклоняємося за добрі серця та допомогу моїй матері!! Невідомий надсилач 500грн, Дем'янчук Андрій передав нам 500 грн! ДЯКУЮ! ВІРЮ, ЩО З ВАШИМИ ЩИРИМИ ПОБАЖАННЯМИ ХВОРОБА ВІДСТУПИТЬ А БОГ ПОШЛЕ НАМ БЛАГОСЛОВІННЯ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus