USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Кіборги» зірвали наступ бойовиків на Піски: пройшлися «тилами»

2 Лютого 2015 09:30
7 батальйон ДУК “Правий Сектор” спільно з 93 бригадою ЗСУ вчора, 1 лютого, здійснив успішну диверсійну операцію в тилу противника – в донецькому аеропорту.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє один з бійців Ілля Богданов.

З його слів, бійців “Правого Сектора” очолив особисто комбат Руслан Чорний. “Брали участь я, Далекий, соратники з ВСУ розвідники Ефіоп, Кант, Кузня, сапер Олег, водій БМП Птах”, – пише боєць.

Богданов уточнює, що операція планувалася грамотно і завчасно з урахуванням усіляких ситуацій, проводилися тренування і репетиції.

“Рано вранці за підтримки артилерії і танків ми одним екіпажем БМП прорвалися в аеропорт і виїхали на “взльотку”. По нас, закономірно, був відкритий ворожий вогонь, але основні сили противника були придушені професійною роботою нашої вогневої підтримки. Пролетівши через “взльотку”, ми зробили зупинку,

десантувалися і влаштували серію великих вибухів. Благополучно повернулися на базу.

Вважаємо, що завдання виконане повністю, руйнівний ефект від вибухів досягнутий, сепари деморалізовані, не зрозумівши що сталося, можливий наступ на Піски зірвано. Слава Україні!, “- написав він.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus