USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кількість інфікованих коронавірусом в Росії перевищила 400 людей

23 Березня 2020 11:46
У Росії за добу COVID-19 виявили ще у 71 людини, загальна кількість інфікованих зросла до 438 осіб.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на «Інтерфакс-Росія».

«У Росії ситуація розвивається не так гостро, як у інших, особливо європейських країнах. Зараз у нас за добу зафіксовано 71 випадок. 17 осіб одужали. Усього це 438 хворих», – сказав Мішустін.

Зазначається, що серед 17 осіб, які одужали і виписані, 14 виявилися росіянами, один – громадянином Італії і двоє – громадянами Китаю. За останню добу одну людину виписали і в Москві.

Як вберегтися від коронавірусу

Російський прем’єр також доручив створити систему стеження за людьми, які контактували з хворими COVID-19. Для цього прем’єр запропонував використовувати дані мобільних операторів.

Раніше повідомлялося, що мер Москви Сергій Собянін зобов’язав пенсіонерів і громадян з хронічними захворюваннями дотримуватися режиму самоізоляції.

Нагадаємо, спалах коронавірусу розпочався з ринку морепродуктів та тварин у китайському місті Ухань. Він викликає симптоми, схожі на застуду, але швидко вражає легені й інші органи. Патоген належить до великої родини коронавірусів. Хвороба поширилася вже на десятки країн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Треба Показати IP 23 Березня 2020 12:44
Запозичити досвід, десятки тисяч українських заробітчан повернулись з неблагополучних по вірусу країн, усіх з ким вони контактували відслідковувати по мобільних
Нетреба до Треба Показати IP 23 Березня 2020 14:47
Розробка програмного забезпечення, лізензуванння, прийняття законодавства, розробка процедур стягнення штрафних санкцій за порушення карантину, адаптація судової системи... Це займе півстоліття і мільярди гривень.
ага до Нетреба Показати IP 23 Березня 2020 17:13
У нас депутати після виснажливоі роботи за своі копійчані зарплати привезли більше ніж достатньо вірусів з відпочинку на 8 березня з Франціі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus