USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кім чен Ин розстріляв дипломатів після невдалого саміту з Трампом

31 Травня 2019 15:17
Влада КНДР стратила спецпредставника країни по США Кім Хек Чхоля і ще чотирьох дипломатів після провальних переговорів з президентом США Дональдом Трампом у В’єтнамі, пише південнокорейська газета Chosun Ilbo з посиланням на джерела.

За даними видання, північнокорейський лідер Кім Чен Ин розпорядився розстріляти дипломатів на військовому аеродромі Мірім на східній околиці Пхеньяна.

Всіх дипломатів звинуватили в шпигунстві на користь США.

Один з високопоставлених дипломатів був відправлений до виправного табору з метою «перевиховання».

ЗМІ також повідомляють, що після саміту у В’єтнамі рідна сестра глави КНДР перестала з’являтися на публіці.

Нагадаємо, другий саміт КНДР – США пройшов в Ханої 27−28 лютого. Переговори президента США Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина завершилися достроково під час другого дня саміту. Сторони також не дійшли згоди щодо низки питань.

За словами Дональда Трампа, переговори зірвалися через те, що КНДР вимагалаповного скасування санкціq.

У КНДР заявили, що до провалу переговорів між лідером Кім Чен Ином і президентом США Дональдом Трампом привела «самовільна і нечесна» позиція Вашингтона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
? Показати IP 31 Травня 2019 15:37
Цікаво, а є в нас його прихильники?
Віктор Степанович Он до ? Показати IP 31 Травня 2019 19:33
Я! Цілком та повністю підтримую керівництво державою «сильною рукою». Згідний (на громадських засадах) обійняти посаду ката
? до Віктор Степанович Он Показати IP 31 Травня 2019 20:03
Я теж. Там наразі так класно живуть, ще краще ніж при совку.
тп Показати IP 31 Травня 2019 16:50
якщо посилання на південнокорейське джерело, то 99%, що це маячня. вони вже 6 років тому розстріляли і з'їли живцем кімову коханку. як вона співала після того на олімпіаді в кореї, ума не приложу.
Навуходоносор Показати IP 31 Травня 2019 20:11
Все эти небылицы про Ина - плод фантазий его "заклятых друзей". Ничего не подтвердилось о расстрелах по его команде за последние годы! Там и без расстрелов орднунг в стране. Вот "?" спрашивает о сторонниках Ина. Я не сторонник его политики, но за "расстрельные" методы в отношении мародеров типа свинарчуков, в отношении растлителей малолетних детей и серийных убийц, в отношении хозяев наркотрафика, в отношении высших чиновников, укравших миллиарды долларов из бюджета, в отношении циничных фальсификаторов лекарств, по вине которых умирают тысячи людей. Это сейчас Британия требует от всех демократии, но было время и в самой Британии гильотины стояли на всех перекрестках городов, там триста лет рубили головы ворам и убийцам. Рубили до тех пор, пока в кровь и плоть нации не вошло библейское "не убий!", "не укради!" Точно так было и во Франции во времена Великой французской революции. За объединенную "железным канцлером" Бисмарком Германию уже и не говорю. Так что альтернатива такая: или вакханалия насилия криминальных рептилоидов или расстрелы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus