USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Кінець фільму» - остання пісня Кузьми «Скрябіна»

2 Лютого 2015 13:53
За кілька днів до смерті Андрія "Кузьми" Кузьменка у ДТП, його гурт "Скрябін" випустив у світ пісню під назвою "Кінець фільму". Пісню планували включити до попереднього альбому групи, але цього не сталося, і вона лишилася чекати свого часу. Про це інформують наші колеги з ТСН.

Ця робота стала першим оприлюдненим синглом із альбому, який мав стати 21-м студійним повноформатником у дискографії гурту.

Цікаво, що пісню "Кінець фільму" записали ще 2014 року та планували включити у платівку "25", символічно приурочену до 25-річного ювілею творчої діяльності гурту. Але з рештою, коли цього не сталося, трек лишився чекати свого часу.



Також напередодні смерті Кузьма "Скрябін" випустив останній кліп на пісню "Дельфіни".



Нагадаємо, сьогодні, 2 лютого, близько 8 години 20 хвилин внаслідок ДТП у Криворізькому районі, біля села Лозуватка загинув відомий український співак, лідер гурту "Скрябін".

ПОДРОБИЦІ ДТП, В ЯКІЙ ЗАГИНУВ КУЗЬМА «СКРЯБІН», ЧИТАЙТЕ ТУТ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 2 Лютого 2015 14:41
Лист Кузьми Скрябіна до президентів України ‪#‎культпростір‬ Скрябін (офіційна сторінка) Лист до президентів України Панове президенти є до вас розмова Бо ми давно не чули від вас правдиве слово І може я ніколи б не починав її Та скажу вам відверто - причина у війні В яку ви цю країну всі разом погрузили І щоб її не було ви нічого не зробили Невже за стільки років ви достатньо не нажили Щоб заробляти гроші копаючи могили Панове президенти є до вас питання Чому ви всі живете як голубці в сметані Тоді коли всі люди скидаються солдатам Копійками, які ви ще в них не встигли відібрати Чому ви не пошлете на війну своїх синів Ні внуків, ні племінників, самих вас там не видно Зате на смерть кидаєте чужих чоловіків Скажіть мені, невже це виглядає справедливо Чому холоднокровно ви зливаєте країну? І у крові своїй ви власну топите дитину Скажіть, будь ласка, чим всі люди в цій країні винні Скажіть ціну, за скільки ви продали Україну! Я хочу побажати вам , панове президенти Відчути весь наш біль на собі перше ніж померти А всім нащадкам вашим - я хочу тільки зла Яке ви всі разом роками готували нам! (с) Кузьма Скрябін Скрябін (офіційна сторінка) Лист до президентів України Панове президенти є до вас розмова Бо ми давно не чули від вас правдиве слово І може я ніколи б не починав її Та скажу вам відверто - причина у війні В яку ви цю країну всі разом погрузили І щоб її не було ви нічого не зробили Невже за стільки років ви достатньо не нажили Щоб заробляти гроші копаючи могили Панове президенти є до вас питання Чому ви всі живете як голубці в сметані Тоді коли всі люди скидаються солдатам Копійками, які ви ще в них не встигли відібрати Чому ви не пошлете на війну своїх синів Ні внуків, ні племінників, самих вас там не видно Зате на смерть кидаєте чужих чоловіків Скажіть мені, невже це виглядає справедливо Чому холоднокровно ви зливаєте країну? І у крові своїй ви власну топите дитину Скажіть, будь ласка, чим всі люди в цій країні винні Скажіть ціну, за скільки ви продали Україну! Я хочу побажати вам , панове президенти Відчути весь наш біль на собі перше ніж померти А всім нащадкам вашим - я хочу тільки зла Яке ви всі разом роками готували нам! (с) Кузьма Скрябін
Дончанин до Анонім Показати IP 2 Лютого 2015 15:31
коментар було видалено
!!! Показати IP 2 Лютого 2015 17:17
Ми особисто знайомі не були, але я відчув, що втратив щось своє..... "Міняйте світ до кращого, дбайте про нього, бо ви в ньому живете" - Кузьма Скрябін.
Анонім Показати IP 2 Лютого 2015 18:10
Відверте інтерв`ю Скрябіна http://www.youtube.com/watch?v=5b6P1Suf3PU
дуже до Анонім Показати IP 2 Лютого 2015 19:52
цікаве інтерв ю. Шкода, що людина померла в такому молодому віці і так раптово .він не заслужив такої смерті. Царство небесне його душі!
анна тишко до Анонім Показати IP 3 Лютого 2015 14:43
скрябин гарна була людина але вин и доси для мене живий хоча я и його незнала я хочу щоб вин ожив и дали писав писни я за нього
кКатя Показати IP 2 Лютого 2015 22:58
Серце- зжимається від болю, сльози тічуть рікою. ми дуже сумуєм за тобою.Хай земля тобі буде лебединим пухом.Твої пісни і ти завжди лишишся в наших серцях.
Заяць Оксана Показати IP 5 Лютого 2015 11:15
Гіркота з'їдає серце і мозок від того, що сталося. Так прикро. Він був схожим на мого татка. Вічна пам'ять тобі Андрію. Ти завжди відкривав очі нам на всі події, що коїлись навколо. Ти ще відкриєш очі!
Олексій Неус Показати IP 5 Лютого 2015 12:14
Царство небесне тобі Кузьма .
Олег Головацький Показати IP 12 Квітня 2015 16:29
які ви скоти як вбити таку людину
влад лучко Показати IP 17 Листопада 2015 08:36
жалко його буде(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus