USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Кінна підвода опинилась під колесами польської вантажівки. ФОТО

6 Листопада 2009 10:34
Вчора близько 21.30 вечора біля села Ставок, що на Рівненщині, водій автомобіля «Вольво» з причіпом «Шмітц» здійснив наїзд на кінний візок. Двоє людей з гужової підводи загинули від отриманих травм. Про це 6 листопада інформують «Волинські новини».
Як інформує прес-служба УДАІ УМВС у Волинській області за попередньою версією візок із кіньми перетинав дорожню смугу зліва направо за напрямком руху автомобіля, в той час як вантажівка в нього в’їхала. Пасажири возу – жінка та чоловік – загинули.

Водій вантажівки «Вольво» виявився громадянином республіки Польща. Його автомобіль рухався у напрямі Устилуг-Луцьк. Наразі обставини дорожньо-траспортної пригоди з’ясовує ДАІ.
Очевидці автокатастрофи повідомляють, що на місці аварії було досить темно. Один кінь із підводи виявився живим.   
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus