USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клан Путіна: хто такі, чим керують і хто відповідальний за війну в Україні

29 Березня 2022 21:39
Путінський клан великий і різноманітний, як сама Росія. І цю Росію гібридна, кримінально-феесбешна організація буквально захопила. Це сталося 31 грудня в результаті відсторонення від влади першого всенародно обраного президента Росії Бориса Єльцина.

Про це йдеться в ТСН.

Крилату фразу «Я ухожу» писав, очевидно, не сам Єльцин. Писав її колектив змовників... і Володимир Путін, який був серед них тоді далеко не найвпливовішим. Сіра шістка, яку ніхто не боявся. Це зараз Володимир Путін переписує свою біографію у щось героїчне. Дуже любить хизуватися своїм спортивним минулим. Навіть відвідує рідний спортклуб, де почав тренуватися в далекому 64-му році.

Ті, хто тоді прийшов із Путіним на тренування, з часом накопичили мільярди на особистих рахунках, плавають в найбільших на планеті яхтах, розкошують у маєтках розміром з невелику державу і головне – привласнили всі природні ресурси на Росії.
Аркадій Ротенберг – близький друг Путіна. Випускник інституту фізкультури і звичайний тренер в спортивній школі, яка в 80-ті і 90-ті готувала не так спортсменів, як бійців кримінальних угруповань. Аркадій Ротенберг із братом Борисом раптом в нульових стають власниками банку, а потім починають отримувати фантастичні замовлення від Газпрому. Під крилом Газпрому брати Ротенберги пізніше створюють будівельний холдинг Стройгазмонтаж, вони ж і будували славнозвісний кримський міст. Вони постійно «годуються» з бюджетних коштів.

Серед наближених – Валентин Степанов та Ніколай Кононов – доларові мільярдери, які також раптом стали обдарованими бізнесменами з мільярдними замовленнями від держави – вже після захоплення їх товаришем кремлівського крісла.

Крім Ротенберга, до найближчого кола Володимира Путіна входять ще двоє – Геннадій Тимченко і Юрій Ковальчук.

Геннадій Тимченко в кінці 80-х зайнявся нафтою, а на початку 90-х, за даними фонду боротьби з корупцією Олексія Навального, він разом із управлінням зовнішньоекономічних в’язків мерії Санкт-Петербурга – а цю структуру тоді очолював Володимир Путін – створили компанію «Голден Гейт». Ця фірма продала північній столиці 100 тисяч тонн нафтопродуктів, от тільки цей бензин замовникові так і не надійшов. А потім, в кінці 90-х, бізнес-партнери Путін і Тимченко вигадали ще одну цікаву компанію – «Гунвор».

«У Росії добувають нафту. Нафту продають на Захід. І ось Путін, коли став президентом, наказав найбільшим нафтовим компаніям продавати нафту через швейцарську компанію «Гунвор», що належить саме Тимченку. Якоїсь миті 30% всієї нафти продається на Захід – а це величезна кількість – йшло через цю саму компанію-посередника. Вона знімала трохи грошей із кожного нашого з вами бареля нафти», – розповідав російський опозиціонер Навальний.

Простіше кажучи, це мафія, яка буквально оподаткувала увесь енергетичний експорт «рассєюшкі».

Статки Тимченка – 11 мільярдів доларів, і це лише видимі багатства.

Він, мабуть, найбагатший друг Володимира Путіна, от тільки навряд чи найвпливовіший. Бо всі в Кремлі знають: найвпливовішим другом Путіна, людиною в Росії під номером два, є Юрій Ковальчук. Його називають особистим банкоматом, який керує також внутрішньою політикою, лояльністю медіа і головне – жінками.

За аналоглією Коза-Ностри це ранг «Консильєрі» на псевдо «Косой». Юрій Ковальчук, за освітою фізик-ядерник, в 90-х збагатився на крадіжці з партійних рахунків ленінградської філії КПРС. Потім Ковальчук і віце-мер Сантк-Петербурга Путін створюють славетний дачний кооператив Озеро. Це сім друзів, що збудували дачки навколо озера Комсомольське. І стали основою ОПГ – організованої злочинної групи небаченого масштабу, бо змогли підпорядкувати собі ФСБ – головну спецслужбу країни.

Сьогодні Юрій Ковальчук – власник особистого банку Володимира Путіна «Росія»: саме через нього йдуть комунальні платежі всіх 140 мільйонів росіян. Особистий капітал Ковальчука – більше трьох мільярдів доларів, знов таки, лиш видимий. Але найголовніший ресурс у випадку цього друга Путіна – не гроші. Саме Ковальчук створив і привласнив Національну медіа-групу. Яка об’єднує «Перший канал», «5 канал», «Рен-ТВ» і газету «Известия». Тобто саме Юрію Ковальчуку росіяни можуть завдячувати створенням паралельної реальності, в якій існують бандерівці, що розіп’яли маленького хлопчика на Донбасі, бойові птахи з біолабораторій, брудна ядерна бомба, наступ НАТО, денацифікація і літера Z. І, не виключено, саме Ковальчука слід вважати автором ідеї – війни в Україні.

Здається, мафія, що править з Кремля, обманула сама себе, бо так же добре кралося… Ну, а як міняють «Боса босів» у цих організаціях знаємо… Просто хотілося б скоріше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus