USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Клімчук каже, що не помагав Троцу із посадою

18 Жовтня 2011 17:10
Губернатор Волині Борис Клімчук певен, що йому пощастило із родиною.
Про це він розповів в інтерв’ю « Волинській правді ».
Борис Клімчук зізнався: «Мені пощастило з сім’єю. Моя Світлана – не губернаторша. Вона має коло своїх друзів. Це – вчителі, ковельські та луцькі. У них – свої зустрічі. А те, що в нас багато внуків, то моя бабуся з самого ранку, як бджілка: спортшкола, музшкола, там – соплі, там – уроки. Там треба черевички купити. Ввечері вона, як вижатий лимон. Я – один, а вона – другий. Вона – мій найперший критик».
Голова ОДА переконує, що вдома не спілкується про роботу. «Ми не говоримо про роботу, але критик вона дуже жорсткий. У неї загострене почуття справедливості. Вона менш цинічна, ніж я, більше – романтик. Дочки мої також – не губернаторські дочки. Мені пощастило, що вони без «понтів». Вони заробляють самі. Старша мене останнім часом дивує. Четверо дітей, робота, нотаріальна контора, будинок – і захопилася бігом. Пробігла в Кошице перший в житті марафон. 36 років жінці, четверо дітей, а вона пробігла марафон. Це – жах. Ми з бабусею розводимо руками. От така вона вперта. Менша марафонів не бігає, та вся така домашня. Вони різні двоє, але дуже дружні сестри, і це добре. Зяті як зяті. Не ображають доньок, то й добре».
Водночас він спростував чутки, нібито допомагав отримати посаду першого заступника прокурора Волині своєму зятеві Володимиру Троцу: «Ні. Я був категорично проти. Знаю, що Генпрокурор розглядав три кандидатури і обрав його. Робити кар’єру для дітей – не моя спеціальність. Царапатися треба самим. Я завжди був категорично проти того, щоб мали мої родичі «дуті» посади чи штучно створений бізнес».
«Я завжди чекаю від людей ліпшого, але коли бачу гірше, то не дивуюся. Моє завдання ще щось згенерувати для людей. Я пишаюся, що ми створили сайт адмінпослуги Волині. Людям треба дати шанс, бо кожен має вибирати для себе сам. Я пишаюся волинянами. Вони розумні і працьовиті. І я абстрагуюся від наметів, від політики і політиків, а до людей доходжу. Коли ти багато чого пропускаєш через своє серце, то його доводиться штопати, а навіть при штопаному серці я – не інвалід. Хоча, за стандартами, маю право. Але я вважаю, що це – не достойно мужчини. Свою пенсію 100% перерахую у фонд «Рідна Волинь», бо маю солідну зарплату. Думаю, що це не цинічно, а морально», - додав Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Цікавий Показати IP 18 Жовтня 2011 17:36
А навіщо допомагати Троцу якщо можна допомогти Веселусі?)))))))))))
Вадим Показати IP 18 Жовтня 2011 17:38
... ага і землі (паїв), які під мораторієм не купував, і "кеш" двом жіночкам не платив, і голову суду не нагинав, щоб судову справу по землі спустити на гальмах )))
Петро Показати IP 18 Жовтня 2011 18:19
І про мінливі сімейні стосунки зятя з дружиною Волині відомо.
Інна Показати IP 18 Жовтня 2011 19:29
Та к... конкретний ваш зять
1 Показати IP 18 Жовтня 2011 20:40
Штопані бувають шкарпетки та презервативи.
М.Н. Показати IP 18 Жовтня 2011 20:54
до Волинської правозахисної групи надходили скарги на луцького нотаріуса Торць. Жалілися, що не без її участі лишалися житла. Здається, декілька років тому, коли Б.П. вивчав досвід европейських політиків, Етику політика, відповідальність за свої поступки, головне управління юстиції області повідомляло на своєму сайті про порушення відповідальності нотаріуса Торць??.
Аналітик Показати IP 19 Жовтня 2011 02:05
він допоміг собі
так Показати IP 19 Жовтня 2011 09:52
а хто ж ще вірить тому Клімчуку, він же бреше, хамить і проявляє свою пиху на кожному кроці, аж дивитись огидно, коли випадково бачиш на екрані
1 до так Показати IP 19 Жовтня 2011 10:16
навіть Яник собі такого на людях не дозволяє
VSC Показати IP 19 Жовтня 2011 13:01
Асфальтик к дому дочки за чей счет устроили? А с кого потом откат за эту дорожку выбивали, а Борис Петрович?
VVV до VSC Показати IP 19 Жовтня 2011 18:32
А вы земельку под свой домик в историческом местечке города как купили?
Лучанка Показати IP 19 Жовтня 2011 14:15
Брехло і хапуга....вже набрид на всіх екранах і газетах."Чесний він і справедливий!!!!!!"ПОЗАР НАЦІЇ!!!!!!
Я з Луцька. Показати IP 19 Жовтня 2011 15:37
Почитати то розплакатись можна від сімейної ідилії, чесності і працьовитості ціїє родини, але чесно кажучи не віриться цьому, що написано.
ЯЯЯ Показати IP 19 Жовтня 2011 21:28
Маємо тих, кого обирали.... Точніше, ВОНИ НАС МАЮТЬ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus