USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук каже, що у Партії регіонів з’явиться можливість реалізувати лозунг Бандери

1 Квітня 2013 13:05
Можливість реалізувати лозунг Степана Бандери «Садіть ліси від Львова до Харкова і я прийду» з’явиться у Богдана Колісника і підзвітного йому Волинського обласного управління лісового і мисливського господарства.

Про це повідомив голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час оперативної наради 1 квітня.

Держлісагенству з 1 вересня передадуть державні лісогосподарські підприємства, що належать до сфери управління Мінагроплітики та Міноборони.

«У нас, у Партії регіонів руками Богдана Колісника з’явиться можливість реалізувати лозунг Степана Бандери не через пам’ятник, а через побажання його: «Садіть ліси від Львова до Харкова і я прийду». Ми ж мали проблеми: військові рубали ліси, аграрії рубали ліси, комунальні – теж. А тут буде один хазяїн», - зазначив щодо цього губернатор Волині.

Так, за словами Бориса Клімчука, сьогодні, 1 квітня, директор департаменту АПР Волинської ОДА Юрій Горбенко разом із Богданом Колісником мають підготувати відповідний проект розпорядження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пенькопад Показати IP 1 Квітня 2013 18:53
Тепер рубатиме тільки Колісник. Свої він давно вирубав. А може через рік-два будемо вирощувати на місці лісів кукурудзу, щоб було де від сонця заховатись?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus