USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук подякував афганцям за «цілі паркани»

29 Листопада 2011 12:39
Волинський губернатор Борис Клімчук подякував громадським організаціям ветеранів Афганістану за підтримку і терпіння, які вони виявляють щодо обласної влади.

Про це йшлося 29 листопада під час зустрічі обласних владців з представниками громадських організацій ветеранів військових та правоохоронних органів.

Зі слів Клімчука, сьогодні в Україні - складна економічна ситуація, однак на початку 90-х було «набагато важче». Він згадав, як зарплати виплачували шубами, прасками, крупами та іншими товарами. Тому його дещо дивує, коли громадяни «ламають паркани біля Верховної Ради».

На думку посадовця, усі проблемні питання варто вирішувати шляхом переговорів.

«Потрібно сідати за стіл переговорів. Хай вони триватимуть 2-3 дні, але треба капати-капати помаленьку і таким чином досягнути свого», – зауважив Клімчук.

Він подякував ветеранським організаціям волинських афганців за те, що вони підтримали владу у вересні, коли в парламенті розглядалося питання соціальних пільг для певних категорій населення. Мовляв, ті могли їхати до Києва «ламати паркани», але обрали більш конструктивний шлях переговорів.

За підсумками зустрічі між ОДА,облрадою і громадськими організаціями ветеранів військових та правоохоронних органів підписано меморандум про соціальне партнерство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
вася Показати IP 29 Листопада 2011 12:58
В 90-х депутати ще скромніші були. Ніхто на вертольотах не літав, тоді як люди голодали. А зараз складна економічна ситуація лише для простих людей.
так Показати IP 29 Листопада 2011 13:05
скільки можна посилатися на 90-ті роки, а якщо посилатися то треба казати, що проблеми в економіці виникали і через те, що дехто хотів за безцінь "прихватизувати" підприємства, що і робилося, а клімчук це знає, напевно, не гірше за інших і не тільки знає, але і приймав посильну учать у цьому процесі.
Хатуль Мадан Показати IP 29 Листопада 2011 15:56
треба ламати не паркани, а шиї дУпутатам і чиновникам.
33 Показати IP 29 Листопада 2011 22:05
хатуль ти правильно написав що шиі ламати треба дивіця що зараз в киіві робиця який мітинг до чого світ котиця скільки людей зібралося щоб цім дармоідам в очі глянути які стільки років обкрадали нас і наших дітей ні один не вийшов до народу .
роботяга Показати IP 29 Листопада 2011 22:18
ще все по переду дивіця що в киіві робиця там і паркан не допомагае люди з вилами ідуть .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus