USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук представив нового начальника держслужби

1 Липня 2013 10:01
Начальником Державної екологічної інспекції у Волинській області став Олександр Ткачук.

Нового керівника представив голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час оперативної наради 1 липня.

Під час представлення губернатор Волині зазначив, що Олександра Ткачука давно знають в області, а на посаду його обрали швидко.

«Віримо, що станеш серйозним керівником серйозної служби», - звернувся до нового очільника Держекоінспекції Волині Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Коментатор Показати IP 1 Липня 2013 10:11
Цікаво, а що зі старим сталося?
Лісник Показати IP 1 Липня 2013 10:55
Клімчук представив нового начальник держслужби. Додайте букву А після слова "насяльнік". А точніше було все так... Перший заступник Голови Державної екологічної інспекції України Ігор Кошелєв та заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк представили колективу Державної екологічної інспекції у Волинській області нового керівника. Начальником Державної екологічної інспекції у Волинській області-Головним державним інспектором з охорони навколишнього природного середовища призначено Олександра Ткачука. Раніше він обіймав посаду першого заступника начальника обласної держекоінспекції. Також представили й новопризначеного першого заступника начальника Державної екологічної інспекції у Волинській області Степана Столярського. Керівникам побажали успіхів у роботі та добрих стосунків у колективі. Довідково: Олександр Ткачук народився 21 березня 1960 року у с.Крижівка Рожищенського району. Трудову діяльність розпочав у 1979 році техніком підприємства «Ліспроект» у м.Ірпінь. Після служби в армії повернувся на Волинь, у Городоцький лісгоспзаг, де пройшов шлях від майстра лісу до лісничого. З 1991 до 1998 року – директор державного мисливського господарства «Цумань», с. Звірів. З 1998 до 2000 – працював на різноманітних посадах у ДЛГО «Волиньліс». У 2000 році призначений директором Шацького учбово-дослідного державного лісового господарства, а з 2001 і до 2004 року – робота на посаді директора Шацького національного природного парку. У 2004-2007 рр та 2007-2011 рр Олександр Ткачук обіймав посади заступника та першого заступника начальника Державного управління екології та природних ресурсів у Волинській області. Від 2012 року і дотепер працював першим заступником начальника Державної екологічної інспекції у Волинській області. Степан Столярський народився 19 квітня 1967 року в с.Стрілків Львіської області. Трудову діяльність розпочав на Стрийському механіко-технічному комбінаті. За час роботи обіймав низку посад на підприємствах Львіської області. Зокрема, працював в управлінні громадського харчування й обслуговування працівників ДП «Львівтрансгаз», був заступником директора ДП «Аеропорт-Львів-2», заступником начальника Державного управління екології та природних ресурсів у Львіській області, начальником Державної екологічної інспекції у Львіській області, радником міністра охорони навколишнього середовища України, помічником голови Львівської облдержадміністрації, в.о заступника начальника головного управління житлово-комунального господарства Львіської ОДА. Перед призначення на Волинь Степан Столярський обіймав посаду заступника начальника управління житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Львіської ОДА.
3 Показати IP 1 Липня 2013 12:26
Видно рівень освіти. Ліснику уважуха.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus