USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кличко відмовився від посвідки на проживання в Німеччині

16 Лютого 2014 12:51
Лідер партії УДАР Віталій Кличко повідомив, що він відмовився від посвідки на проживання в Німеччині і зараз є громадянином України.Про це повідомляє ТСН.

"Так, дійсно, у мене було право на проживання в Європі. На сьогоднішній день такого права у мене немає. З моменту проголошення (Незалежності України) я був громадянином України і на сьогоднішній день таким є. Посвідки на проживання в Німеччині у мене немає", - сказав Віталій Кличко, виступаючи на прес-конференції у Дніпропетровську.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Вищий адмінсуд України заборонив лідеру «Удару» Віталію Кличку брати участь у президентських виборах. Так, суд відмовився скасовувати ухвалення ВР змін до Податкового кодексу, по так званій «поправці Кличка».

Нагадаємо, 24 жовтня Верховній Раді більшість проголосувала за поправки про те, що особа, яка має право на постійне проживання на території іноземної держави, вважається такою, що не проживає в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
зауваження Показати IP 16 Лютого 2014 13:34
Сказав, що відмовився, і дійсно відмовився - дві великі різниці. Підіть, перевірте, чи це правда. А вірити політикам - себе не поважати.
Лучанин Показати IP 16 Лютого 2014 14:00
Шановне ВН, не видаляйте моїх коментарів щодо вашого "дідо", бо це пахне радянщиною!!! В разі такого ще повторення буду змушений через інші можливості коментувати ваше видання, яке позиціонує як "незалежне"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Адміністрація до Лучанин Показати IP 16 Лютого 2014 14:07
Видаляються коментарі, які містять висловлювання в непристойній формі та особисті образи, в тому числі й на адресу інших коментаторів, або спонукають до розпалювання ворожнечі.
Лучанин до Адміністрація Показати IP 16 Лютого 2014 14:17
дякую за відповідь, але, на мою думку, саме "дідо" розпалює ворожнечу, але його коментарі залишаються! Все рівно дякую за відповідь!
НОНА Показати IP 16 Лютого 2014 15:35
Політики вважають, що можуть нам вішати локшину на вуха, а ми повинні це сприймати за правду. Кличко має дозвіл на постійне проживання в Німеччині та США. Він сплачує податки від власних доходів за кордоном але президентом хоче бути в Україні. То нехай балатується в президенти США або канслери Німеччини як, що він такий розумний. І хто мені пояснить чим демократ Кличко відрізняється від тих можновладців які займають владні кабінети зараз? Патріотів і демократів ми вже бачили після помаранчевої революції і вони ні чим не відрізнялися від нинішніх можновладців. Таке враження, що ми українці в боротьбі за демократію ходимо по колу. Система не міняється, міняються тільки обличчя і декорації. Шановні українці нас тупо дурять міняючи одні гасла на інші, а систему залишаючи такою самою. Слава Україні!
пацифіст до НОНА Показати IP 16 Лютого 2014 17:19
згідний на 100 %. Від виду на проживання в Бундесі відмовився а від громадянства США-ні. Лицемір як і його друг Сєня Куля в Лоб
Володимир Показати IP 16 Лютого 2014 17:23
Слідуючим "патріотичним" кроком Кличка може бути перевезення сім’ї з Гамбурга до Києва на постійне міце проживання
канцлер ФРН Показати IP 16 Лютого 2014 18:09
Віталій не слухай дурних порад свого іміджмейкера Геращенко. Вернись на батьківщину -в Німеччину. Ми все простимо.
ГIсть Показати IP 18 Березня 2024 03:31
Панове президенти, є до вас питання: Чому ви всі живете, як голубці в сметані Тоді коли всі люди скидаються солдатам Копійками, які ви ще в них не встигли відібрати. Чому ви не пошлете на війну своїх синів, Ні внуків, ні племінників, самих вас там не видно. Зате на смерть кидаєте чужих чоловіків. Скажіть мені, невже це виглядає справедливо? Чому холоднокровно ви зливаєте країну? І у крові своїй ви власну топите дитину? Скажіть, будь ласка, чим всі люди в цій країні винні? Скажіть ціну, за скільки ви продали Україну?К.СкрябIн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus