USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кличко готовий зустрітися в рингу з Хеєм

9 Листопада 2009 11:58
Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі українець Віталій Кличко, який був присутній та поєдинку за титул WBA між росіянином Миколою Валуєвим та британцем Девідом Хеєм, заявив після закінчення двобою, що готовий найближчим часом зустрітися з переможцем і нокаутувати його. Про це 9 листопада повідомляють «Волинські новини».
«Мої привітання Хею, - сказав Кличко в інтерв\'ю британському виданню Sporting Life. - Він дуже добре виступив, здобув хорошу перемогу за очками. Бій був дуже близьким. Можливо, нам є сенс зустрітися в майбутньому. Я готовий битися з ким завгодно. Я готовий довести всім, що є найсильнішим у світі».
Відомий британський промоутер Френк Уоррен зазначив, що лише зустріч із Кличком зможе показати, що насправді являє собою Хей. «Не кажіть мені, що Валуєв – хороший суперважковаговик. Його не можна навіть назвати посереднім. Про Валуєва говорять так, наче він щось особливе. Але він, імовірно, один із найгірших суперважковаговиків усіх часів. Він - гігант, але це не означає, що він хороший боксер. Бої проти Кличків будуть зовсім не такими. Ці хлопці вміють боксувати й бити. Ось тоді і стане зрозуміло, чи зможе Хей реалізувати себе на такому рівні. Перемога над Валуєвим – не показник», - цитує Уоррена AllВoxing.ru.
Довідково:
Бій за чемпіонський пояс WBA у суперваговій категорії відбувся 7 листопада в німецькому Нюрнбергу. Новому чемпіонові світу Девіду Хею судді віддали перемогу за очками з рахунком двічі 116:112 і 114:114.
Трансляцію поєдинку  за титул чемпіона WBA в надважкій вазі між Ніколаєм Валуєвим і Девідом Хеєм по телеканалу ARD подивилися близько 8,4 мільйона німецьких телеглядачів.
Це є рекордною часткою телевізійної аудиторії - понад 40 відсотків.
Всі квитки на поєдинок також були розпродані - на ньому були присутні більше 8000 глядачів.
Серед публіки в залі німецькі журналісти помітили не лише Віталія Кличка, а й іншого українського спортсмена – футболіста Анатолія Тимощука з дружиною Надією.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 12:03
хе-хе.Бой Валуев- Хей показал истинный облик горилы.Жаль, что промоутеры не выставять Хея против Кличко, по крайней мере в ближайших полтора года
Roma Показати IP 9 Листопада 2009 12:18
Хей набагато краще виглдав і виграв заслужено по очкам....А Валуєв-хто такий???
Дядечко Показати IP 9 Листопада 2009 12:19
А чому тільки спорт і політика? А де новини культури і мистецтва?
Таня Показати IP 9 Листопада 2009 12:26
Безперечно Хей продемонстрував гарний поєдинок, але Кличко КРАЩИЙ і його не здолати!!!
Паша Показати IP 9 Листопада 2009 12:38
я також схиляюся до думки Френка Уоррена, що перемога над Валуєвим – не показник. Дивлячись бій Хея з Валуєвим, дивуюся як Валуєв безпорадно ходив по рингу, а Хей не боксував, танцював, показував актрорську майстерність)). Хей ще не захоче битися з Кличком оскільки до він не готовий до такого рівня.
Панас Показати IP 9 Листопада 2009 12:40
по-моєму, Хей проти Кличка не вистояв би і восьми раундів. тому маю сподівання, що Хея про ти Кличка таки виставлять)
Николай Показати IP 9 Листопада 2009 13:03
а разве в Луцке есть культура и мыстецтво?
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 13:43
а амбітний Хей у вчорашньому інтерв'ю переконував усіх, що переможе Кличка. Не вірю, наш Віталій порве його "як Тузік грєлку"
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 13:45
Дядечку: культура і мистецтво Луцька давно вже залягли у сплячку. а якщо у нас щось подібне раптом і трапляється, то це вже подія року
alex Показати IP 9 Листопада 2009 18:38
Хей - боксер також посередній. Наніс пару ударів, а так 12 раундів втікав від Валуєва. Базікати добре вміє. Подивимось, як він проведе поєдинок з Руїсом.
seal Показати IP 9 Листопада 2009 20:51
Кличко то готовий, а от чи готовий Хей до бою з братами дуже велике питання. А Валуєв великим боксером ніколи не був і не стане. Він мені дуже схожий на малюнок з шкільного підручника біології де зображено пітекантропа. Так він і боксує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus