USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клички запустять цілодобовий боксерський телеканал

15 Березня 2010 14:24
Всесвітньо відомі чемпіони світу з боксу українці брати Клички планують незабаром відкрити власний телеканал який цілодобово транслюватиме боксерські поєдинки.
Першу спробу вийти в прямий ефір мовлення заповзятливі спортсмени почнуть вже 20 березня, коли будуть здійснювати трансляцію поєдинку Володимира Кличка проти Едді Чемберса на власному сайті. Однак, звичайно, трансляції будуть не безкоштовними для глядача. Черпаючи досвід закордонних інтернет-трансляторів, Клички організували на сайті систему Pay-Per-View («заплати і дивися»). Тепер, щоб побачити поєдинок свого кумира, глядач повинен викласти зі своєї кишені не менше 14,95 доларів.
Проте, Клички не мають наміру зупинятися на досягнутому. Ймовірно, незабаром публіці стане доступний супутниковий телеканал, який цілодобово транслюватиме боксерські поєдинки. Канал також буде працювати за системою передоплати, передає ТСН.
«Мене завжди манить щось нове. Треба прагнути до самовдосконалення, – розповів Володимир Кличко. – Якщо є така можливість, то чому б її і не використовувати? Для мене початок чогось нового – це завжди дуже захоплююче».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Паша Показати IP 15 Березня 2010 17:33
А Клички знають як заробити грошенят на своїй популярності ))) Хоча непогана ідея новий телеканал з боксом буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus