USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Книголюбів запрошують у Луцьк на ярмарок

21 Серпня 2014 15:52
23-24 серпня в рамках заходів з нагоди Дня Незалежності України на Театральному майдані Луцька відбудеться книжкова виставка-ярмарок, - повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Зголосилися представити свої новинки знані в краї видавництва «Ключі», «Терен», «Надстир’я», «Твердиня», «Волинська обласна друкарня», «Вежа-друк», «Волинські старожитності» та торгівельні організації «Руніка», «Освіта», «Планета», «Дім книги», «Знайка».

Окремою експозицією будуть представлені книги Національної спілки письменників України, Спілки християнських письменників, Ліги українських письменників імені Павла Чубинського, а також виставка старовинних Кобзарів, зорганізована Луцькою міською централізованою бібліотечною системою.

Відвідувачі виставки під час літературно-мистецького марафону «В ріднім слові – душа України» зможуть поспілкуватися з відомими та популярними українськими письменниками сучасності, взяти у них автограф, придбати книги тощо. Щодня відбуватимуться цікаві презентації книжкових новинок, круглі столи, автограф-сесії, відкриті дискусії з питань проблем книговидання.

Батьки напередодні початку навчального року зможуть придбати для школярів, як навчальні приладдя так і книги.

Передбачається, що в рамках виставки-ярмарку відбудеться благодійна акція – збір літератури для передачі бійцям, які перебувають на лікуванні у військовому госпіталі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вдячний читач Показати IP 21 Серпня 2014 17:30
Найкраще видавництво і найкращі книги в Дмитра Головенка (Ключі"). Купляйте книги лише в нього!
Джулія Показати IP 22 Серпня 2014 16:09
Хочу придбати книги Олександра Корнейка. Яке з луцьких видавництв їх представить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus