USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Книжковий ярмарок у Луцьку «приніс» 8 тисяч для 51 бригади

3 Вересня 2014 18:08
Більше 8 тисяч гривень назбирали активісти військовим на тепловізор на книжковому ярмарку в Луцьку. Про це повідомили у ВОГО «Фундація розвитку громад».

Так, 31 серпня та 1 вересня на Театральній площі Луцьку з ініціативи ВОГО «Фундація розвитку громад» проходив благодійний книжковий ярмарок «Книга ціною за життя», протягом якого активісти ВОГО «Фундація розвитку громад» продавали книжки українських авторів, аби за вилучені кошти купити бійцям 1 БТГр 51 бригади тепловізор.

За два дні акції зібрали 8073 гривні 80 копійок, продали близько 100 книжок. Кошти, виручені з продажу книжок, витратять на закупівлю тепловізору для бійців 1 БТГр 51 бригади, що захищають нашу країну на Сході. Як повідомлялося раніше, серед 1БТГр багато волинських військових, які відзначають, що їх тактичній групі не вистачає касок, і вони взагалі не мають пристроїв нічного бачення та тепловізорів.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДВІ БРИГАДИ, ДЕ СЛУЖАТЬ ВОЛИНЯНИ, ПОТРЕБУЮТЬ ДОПОМОГИ

Блокпост 1 БТГр 51 бригади постійно потрапляє під обстріл терористів у Донецькій області.

Для організації благодійного ярмарку ВОГО «Фундація розвитку громад» вдалось зібрали чимало літератури – переважно це книжки українською мовою чи українських авторів. Більш 50 книжок принесли самі люди. Дуже велику кількість книжок надало видавництво «Ключі» і підприємці з «Книжкового пасажу». Письменниця Світлана Олексеюк передала 30 книжок власного авторства. ВОГО «Фундація розвитку громад» дякує усім, хто долучився до акції.

Крім книжкового ярмарку, на Театральній площі писали солдатам листи. Зібрали 50 листів для солдатів, серед яких дитячі малюнки та слова підтримки від жінок.



ВОГО «Фундація розвитку громад» запрошує усіх небайдужих лучан долучатися до акції «Книга за життя». Ми просимо приносити українські книжки до нашого офісу за адресою: м. Луцьк, вул Шопена,11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх). Усі кошти, вилучені від продажу книжок будуть витрачені на закупівлю тепловізору для 1 БТГр 51 бригади. Продовження акції – вже на цих вихідних у Луцьку.

Про місце проведення оголосимо пізніше.

Також ви можете особисто перераховувати кошти на р/р № 26007500045607 ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», місто Луцьк, МФО 300614, ЄДРПОУ 37707135. Усі зібрані кошти будуть витрачені на потреби волинських військових в зоні АТО.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus