USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Команда конструкторів вирішила створити 12-доларовий комп’ютер

6 Серпня 2008 08:47
Команда із шести конструкторів вирішила стоврити 12-доларовий комп’ютер на базі поширених в Індії телеприставок на базі Apple 2. Адже він був дуже популярною платформою близько тридцяти років тому. Про це 6 серпня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією порталу Rambler, учасники організованого Массачусетським технологічним інститутом (MIT) саміта вирішили модернізувати приставки, розширити їх можливості і, зокрема, додати функцію виходу в Інтернет через мобільний телефон.
Приставки виглядають як клавіатура, до якої підключені джойстики, котрі використовуються для ігор. Оперативної пам’яті, як такої, у приставок нема. Інженери планують добавити мікросхем пам’яті, щоб дозволити власнику такого комп’ютера набирати і зберігати власні програми.
Очікують, що такі комп’ютери знадобляться у школах, де діти зможуть із раннього віку навчитися набору текстів на клавіатурі і використанню миші.
http://volynnews.com/out.php?url=http://www.rambler.ru/news/it/0/564758216.html?b=201.5
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus