USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Комфортна автобусна подорож: 5 важливих правил*

15 Грудня 2023 09:56
Автобусні подорожі недорогі, зручні та швидкі. Так, наприклад, відстань Львів Франкфурт автобус подолає лише за добу. Все це зумовило популярність автобусних перевезень. Але щоб поїздка супроводжувалася максимальним комфортом, необхідно дотримуватися 5 важливих правил.

Правильно виберіть автобус



Ваш комфорт першочергово залежить від автобуса. Компанія KLR Bus пропонує подорожі на комфортабельних автобусах Van Hool, Mercedes, Setra. Ці транспортні засоби відповідають всім європейським нормам міжнародних перевезень. В автобусах є Wi-Fi, розетки, туалет, кондиціонер. Перевізник гарантує технічну справність транспорту та своєчасне прибуття.

Вибирайте місце з розумом



Перевізник KLR Bus пропонує вільний вибір місця, а вам необхідно вибрати потрібне, спираючись на свої уподобання та потреби. Наприклад, місце біля вікна – це можливість милуватися краєвидами та спертися на скло, якщо ви втомилися. З місця біля проходу зручно вставати, також є більше простору для ніг. На передніх місцях менше трясе, але фари із зустрічної смуги будуть бити в очі. На місцях позаду сильніше трясе, там не можна відкинути спинку, але доволі просторо.

Забезпечте комфортний відпочинок



Під час довгого переїзду неодмінно захочеться поспати, тому візьміть у салон:

● автомобільну подушку;

● флісовий плед;

● маску для очей;

● вушні затички.

Автомобільна подушка – це справжній порятунок для затерплої шиї, існують надувні моделі таких аксесуарів. Флісовий плед майже нічого не важить, але добре зігріє вночі, адже може бути доволі прохолодно. Щоб не страждати під час засинання від світла та шуму, використайте маску та вушні затички.

Подбайте про гігієну



У транспортному засобі у вас не буде можливості часто вмиватися і мити руки. Навіть якщо в автобусі є туалет, то це не дуже зручно. Тому обов’язково візьміть у салон санітайзер, сухі та вологі серветки.

Не забудьте засоби від захитування



Ви можете заздалегідь придбати різноманітні засоби від захитування: таблетки, пластирі, браслети. Обов’язково перед поїздкою треба поїсти, але варто уникати при цьому занадто солодкої, жирної та важкої їжі. Також можна взяти з собою воду з м’ятою і лимоном, кисле яблуко, апельсин, цитрусові або ментолові льодяники.

Комфорт та безпека – це саме те, що необхідно під час тривалої автобусної подорожі. Перевізник KLR Bus надасть вам цілодобову підтримку та сервіс найвищого рівня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus