USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Компанія «Богдан» у Луцьку планує нове будівництво

21 Травня 2021 14:32
«Автомобільна група «Богдан» має намір збудувати в Луцьку пости з перевірки технічного стану транспортних засобів.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою.

Депутати розглянули проєкт рішення Про надання дозволу на видачу містобудівних умов та обмежень на проєктування об’єкта будівництва на вулиці Рівненській, 100.

Як інформував депутат, заступник керівника управління містобудування та архітектури Андрій Маруняк, наразі, до затвердження генерального плану та історико-архітектурного плану, у Луцьку чинне рішення про введення мораторію на нове будівництво.

«Ми виносимо цей проєкт рішення для того, щоб піти назустріч «Автомобільній групі «Богдан», що на Рівненській, 100. Вона біля свого автосалону хоче збудувати технічне приміщення, де будуть перевіряти технічний стан автомобілів. У зв’язку з цим потрібно прийняти рішення, аби зобов’язати управління містобудування та архітектури видати містобудівні умови на це нове будівництво», – пояснив він.

А також повідомив, що історико-архітектурний план Луцька 100-відсотково погоджений Міністерством культури, а генеральний план уже пройшов експертизу.

«Зараз він перебуває на завершальній стадії, і, думаю, найближчим часом ми будемо виносити його на затвердження сесії», – сказав Андрій Маруняк.

Комісія підтримала проєкт рішення.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучани Показати IP 21 Травня 2021 19:11
Хто дав право порушувати чинне містобудівне законодавство ? То є чистої води корупційні дії !
лучанин Показати IP 21 Травня 2021 21:14
Брехня про станції техобслуговування....житлові будинки будуватимуть, буде дозвіл на будівництво техстанцій потім перероблять в житло і все)
Андрій Показати IP 21 Травня 2021 21:39
1) Тобто мараторій є але не всім ... 2) Добив абзац «Зараз він перебуває на завершальній стадії, і, думаю, найближчим часом ми будемо виносити його на затвердження сесії» думаю це речення всіх розсмішило як смішить вже останніх років 3 ....
Совість є ? Показати IP 21 Травня 2021 21:42
Андрійцю ! А шо хіба мона так, а мона так ? Ти знаєш для кого закон не писаний ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus