USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Конфлікт Індії та Пакистану: тисячі туристів застрягли в аеропортах Азії

28 Лютого 2019 14:59
Через рішення влади Пакистану закрити повітряний простір на тлі зростання напруженості sз сусідньою Індією тисячі туристів застрягли в аеропортах країн Азії.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Так, 27 лютого рейси скасували Thai Airways, Emirates і Qatar Airways, зокрема в і з Європи, тому що перельоти повинні проходити через територію Пакистану.

Etihad, Flydubai, Gulf Air, SriLankan Airlines і Air Canada також скасували рейси. Singapore Airlines і British Airways були змушені перенаправляти рейси за іншими маршрутами.

Авіакомпанія Thai Airways повідомила, що її 27 рейсів були скасовані, при цьому три пасажирські літаки 27 лютого було змушені повернутися в Бангкок.

За даними авіакомпанії, близько 5 тисяч пасажирів постраждали через скасування рейсів, більшість з них - ті, хто планував скористатися європейськими рейсами.

Пакистанські авіаційні чиновники заявили, що повітряний простір країни, швидше за все, знову відкриється до півночі 28 лютого.

Нагадаємо, 27 лютого Пакистан закрив свій повітряний простір, після того як Ісламабад і Делі заявили про знищення винищувачів один одного. Ескалація у відносинах між Пакистаном й Індією сталася після теракту в Кашмірі 14 лютого, у якому загинули 44 індійських силовики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus