USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Конкурс для волинян: фото щасливої дитини

27 Травня 2015 18:07
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей Укрпошта оголошує з 27 травня по 7 червня 2015 року конкурс на визначення кращої фотографії щасливої дитини.

Про це повідомили у Волинській дирекції УДППЗ «Укрпошта».

Для участі в конкурсі необхідно надіслати на адресу Укрпошти найпривабливішу світлину усміхненого та радісного малюка віком до 10 років в один зі зворушливих моментів життя. Фотографії слід відправляти на електронну ([email protected]) або поштову адресу адресу: УДППЗ «Укрпошта», 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 22, з поміткою «Фотоконкурс «Щаслива дитина».

Усі світлини, що надійдуть на вказані адреси, Укрпошта опублікує на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук. Саме там за найбільшою кількістю лайків під фотографіями і визначатимуться переможці фотоконкурсу.

Підрахунок голосів відбуватиметься за станом на 12.00 годину 15 червня 2015 року. За результатами конкурсу авторам фотографій, що найбільше сподобаються читачам, Укрпошта презентує подарунки.

Головний переможець отримає від Укрпошти спеціальний подарунок – «Власну марку» з цим самим фото. Фото-переможець конкурсу буде опубліковане на сайті Укрпошти та у засобах масової інформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus