USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Кошель розповів: яку воду не можна пити

18 Березня 2010 18:45
Начальник міського управління охорони здоров’я Федір Кошель розповів студентам педколеджу: що можна вживати, щоб не нашкодити своєму здоров’ю.
«Я вас закликаю: не пийте солодку газовану воду, котру продають у наших супермаркетах. Продукти, термін зберігання яких більше року, вживати не можна. У них повно консервантів, різноманітних добавок. А всі ці речовини чужорідні для нашого організму. Тільки коли не купувати цих продуктів, лише тоді можна змусити виробників виготовляти натуральне», - розповів Федір Кошель.
За словами чиновника, сьогодні серед причин смертей лучан на третьому місці – ураження органів травлення. Ще кілька років тому воно було на десятому. Це говорить про те, зазначив Кошель, що люди вживають багато неякісних продуктів.
Багато залежить і від якості води. Адже людський організм складається на 70 відсотків з цієї сполуки. Щоправда, якість луцької води погіршує стара водопровідна мережа.
«Звичайно, не можна пити воду з неочищених водойм. Ліпше вживати ту, яка пройшла перевірку в лабораторії. На жаль, коли вода з артезіанської свердловини проходить через нашу водопровідну мережу, якість її дещо погіршується. Але зараз у міста немає коштів, аби замінити усі відпрацьовані труби. Та краще випити склянку чистої води, аніж напою з косервантами», - зауважив Кошель.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 19 Березня 2010 09:44
а цей Кошель не боїться ,шо супермаркети та виробники газовки подадуть на нього до суду, за не поширення неправдивих відомостей...Цікаво, Кошель дисертацію захистив про шкідливість консервантів ?
капець-молодець Показати IP 19 Березня 2010 11:28
а дитина в животику у мами складається на 95% з води, мозок на 85%, але не у Кошеля. Бо при такій посаді і при такій темі міг би вже й сказати дітям: "дітки, я не вкурсі, але хоч в інтернеті пошукайте про струкруровану воду - пийте її і будьте здорові." Коли вже наша медицина стане шось нове взанавати - бо живемо стандартами медичних знань, отриманих в 60-70-их роках... Медициною керують "фахівці", які енергію поділяють лише на електроенергію і шарлатанство - які про віру в зцілення говорять беканим словом "плацебо", які виконують замовлення фармвиробників і збирають зі своїх пацієнтів пусті коробочки з-під ліків, щоб прозвітуватись перед торг.представником за свій бонус. Медицина й до сьогодні не розібралась, хто до неї приходить за послугами: паціент, клієнт, замовник лікування, хворий? Вона лише бачить безкомпромісну ціль: пацієнта перетворити в постіного клієнта, багатого замовника перетворити в хвору і залежну від системи людину. Наша медицина - це мікс із убогих палат, обладнання, що на ладан дише, платності «безплатної» медицини, конфліктів, непрофесіоналізму, зіткнення інтересів іт.д. Натомість кожна людина може бути здоровою і без всього цього... - тема не закрита, можна ше багато сказати, тільки чи хтось робить із цього висновки :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus