USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковані витвори відомого лучанина – на благодійному ярмарку

10 Травня 2015 13:38
Відомий луцький коваль-художник Віктор Семенюк передав 14 власних витворів на благодійний ярмарок у Ковелі.

Волонтери Ковельського центру допомоги 51 ОМБР і розповіли про благодійний ярмарок, що відбувся у місті залізничників 9 травня.

Так, напередодні заходу чарівну ковану троянду подарував Наталії Соколовій коваль з Луцька Віктор Семенюк.
Крім того, він передав свої роботи для продажу на ярмарку, щоб виручені кошти передати на потреби українських військових.

«Віктор неодноразово виставляв свої унікальні роботи на продаж, кошти від продажу ідуть на допомогу бійцям в АТО. Я точно знаю, що в Червоній зоні, в 14 ОМБР, вже їздить 2 джипи від нашого коваля!! Ось і сьогодні пан Віктор подарував Ковельському центру допомоги 51 ОМБР 14 кованих витворів.

А 9 травня їх можна було придбати у Ковелі на благодійному ярмарку "РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!" Вікторе... Щиро дякую за подарунок. Ви мене вразили», - пише Наталія Соколова на своїй сторінці у мережі.

Нагадаємо, виставка скульптур "Мистецтво заради миру" відомого волинського митця Віктора Семенюка відкрилася у центральному універмазі "Луцьк".

Варто нагадати, ще у 2014 році волинський скульптор Віктор Семенюк виставив на аукціон свої ковані скульптури, аби вилучені кошти відправити на підтримку АТО. Зі слів Віктора, він просто не міг спокійно бути осторонь, коли в країні тривають військові дії, тому з допомогою мистецтва вирішив допомогти тим, хто боронить нашу країну.

Своєю чергою, Ігор Палиця таку ініціативу не тільки прийняв, а зробив дві корисні речі: скульптури, які автор виготовляв протягом 10 років, залишились цілісною колекцією у рідному місті, а у бійців 14-ої бригади з'явилися три позашляховики, які наприкінці лютого передали волонтеру Олександру Кравченку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Опа Показати IP 10 Травня 2015 15:08
А кажуть а мерика зброї не дає, а Р90 звідки взявся?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus