USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковельські депутати відмовилися підтримати ініціативу Ющенка

23 Жовтня 2008 12:32
При формуванні порядку денного чергової сесії ковельської міськради депутат від блоку Литвина Сергій Товкач запропонував скоротити штати виконавчих органів муніципалітету на 20 %. Про це 23 жовтня інформує репортер «Волинських Новини».
Власне, пан Товкач запропонував депутатам підтримати ініціативи Президента стосовно скорочення на 20 % чисельність працівників органів державної влади та місцевого самоврядування. Першим пунктом рішення пан Товкач пропонував скоротити штати ковельської мерії на 20 % . Натомість другий пункт рішення передбачав доручити ковельському меру Сергію Кошаруку підготувати відповідний проект рішення.
Міський голова на таку ідею зреагував досить критично. На його думку не потрібно рубати з плеча, аби «не виглядати популістами в очах наших виборців». Тим більше, що на думку пана Кошарука, не дотримано процедури при подачі проекту рішення. Зокрема, він не пройшов погодження юридичним відділом мерії.
Однак Сергія Товкача підтримав колишній ковельський міський голова, а наразі депутат міськради Ярослав Шевчук. Він зазначив, що не бачить потреби у візуванні проекту рішення юристами. Оскільки це висловлення позиції Ковельської міськради до ініціатив Президента і Прем’єр-міністра.
Зрештою, Сергій Кошарук поставив на голосуванні пропозицію включити до порядку денного проект рішення підготовлений Сергієм Товкачем. Однак за це рішення проголосували лише 5 народних обранців.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Антиадмін Показати IP 23 Жовтня 2008 13:09
А чому Товкач не запропонував зменшити кількість депутатів в міській раді, ну наприклад хай би встав і сказав: "я покажу приклад і перший відмовлюсь від мандату", але ж ні бо жрать, вибачте охота, а за людей не думає.
Товкач Показати IP 23 Жовтня 2008 16:06
Місцеві депутати на відміну від чиновників не отримують зарплату за свою роботу, не транжирять гроші по закордонних вояжах. Відмовлятись від мандату? Не діждетесь, бо мій мандат мені довірили виборці вже третій раз. Як видно, їх сподівання я виправдовую. А Ви вже потерпіть якось.
Микола Показати IP 23 Жовтня 2008 19:38
Хлопці . Пишіть точніше .Товкач у першому питанні проекту предлагав піддержати ідею Президента зменшити апарат держчапаратчиків та самоврядування на 20% . А це не підтримали не тільки бютовці , вони сьогодні дірібанили землю в людей і голосували против людей по парикмахерській , але і ковельські нашоукраїнці . Депутат Ляшук він голова фракції НУ і голова міської партії сказав що його позиція не така як у Президента , а депутат Бачук взагалі сказав що президенські пропозиції "ідіотські" . Во дають !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus