USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кравчук відмовився від крісла Кривицького, бо не будівельник, порядний і незалежний

21 Червня 2010 15:36
Екс-заступник голови Волинської облдержадміністрації, голова волинського осередку партії «Фронт змін» Святослав Кравчук розповів, що новий губернатор Борис Клімчук пропонував йому йти на посаду начальника головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства.

Про це Кравчук розповів і інтерв’ю ВІПу .

«І Микола Ярославович (Романюк«ВН»), і Віталій Миколайович (Заремба«ВН») ходили до Бориса Петровича та просили за відповідні посади. Але я зробив свій вибір – ті посади, які пропонувалися, абсолютно мене не задовольняли», - сказав Кравчук.

«Борис Петрович пропонував мені йти на місце Антона Федоровича Кривицького, в якого закінчився термін перебування на державній службі. Я не міг, тому що, по-перше, за спеціальністю не є будівельником, хоч у мене дотичний фах інженера-механіка. По-друге, я не переступлю ніколи себе, аби десь замінити Антона Федоровича. Це буде не порядно», - розповів Святослав Кравчук.
«Хоч то трохи інша ситуація, ніж по мерії, але все одно багато людей в місті скажуть – от він прийшов на місце Кривицького. Мало ж хто знає, що на державній службі можна перебувати тільки до 65 років, все одно пересічний громадянин залишається при своїй думці і буде пов’язувати його полишення роботи з моїм приходом», - пояснив Кравчук.
«По-третє, я не хотів бути комусь зобов’язаний. Це має велике значення. Я належу до людей, які самі визначають свою долю. Життя настільки складне, що треба і це пережити, спробувати побувати і в такій «іпостасі», - додав екс-заступник губернатора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC Показати IP 21 Червня 2010 15:40
Меня тошнит от этих казнокрадов и взяточников. Один другого стОят.
ViPiR Показати IP 21 Червня 2010 17:34
VSC 21 червня 15:40 _________________________ А что есть доказательства? Тогда - в студию! А на нет и суда нет и нечего трепаться!!!
СаньОК Показати IP 21 Червня 2010 19:02
І дуже скромний!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus