USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Край великих боліт: у мальовничих Сваловичах обладнали екостежку для туристів

2 Серпня 2018 14:28
На екологічній стежці «Ойкум – край великих боліт», яка знаходиться у мальовничому та загадковому селі Сваловичі, встановили інформаційні аншлаги та вказівники.

Роботу провкли працівники Люб’язівського НДПОВ спільно із відділом рекреації та туризму НПП «Прип’ять-Стохід». Ойкум чекає на вас, зазначають у Національному парку «Прип’ять-Стохід».

Екостежка, як туристичний продукт, зможе відкрити відвідувачам чимало нового з історії цієї місцини, глибше ознайомить із особливостями місцевого побуту та життєвого устрою поліщуків. Розкаже багато інформації про формування та цінність боліт, про мешканців водойм, про різні сторони життя комарів, про вимірювання віку різних порід дерев, і багато іншого.

Нагадаємо, на якийсь час ця місцевість стала знімальним майданчиком. Так, у загубленому в ХХІ столітті світі – селі Сваловичі Любешівського району – знімали українсько-чеський фільм «Пофарбоване пташеня».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Їван Показати IP 2 Серпня 2018 16:26
Це просто Ж*ПА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus