USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Куди поїдуть кошти, зібрані під час рок-марафону у Луцьку

10 Березня 2014 18:29
Гроші волинянину Павлу Марчуку, у якого паралізувало руки від двох вогнепальних поранень у Києві, зібрали під час рок-марафону у Луцьку. Сума пожертв становить 3400 гривень, - розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини один із організаторів концерту.

«Завтра учні рок-школи планують особисто завезти їх в Дерно, де проживає Павло», - каже він.

Зі слів організатора, під час заходу був повний зал, а це - більше 200 людей. Через це, додає, було складно працювати технічному і обслуговуючому персоналу, але всі, мовляв, поставились із розумінням.

Контингент - абсолютно різний: від 15-річних до поважних пані та панів.

Розпочали концерт з «гімну Небесної Сотні» - «Плине кача». З першої ноти в залі запанувала тиша і всі встали. На очах багатьох були сльози.

«Рок-музика завжди була бунтівною і протестною, тому і програма стала відповідною», - резюмував організатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus