USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кварцяний візьметься за перевиховання півзахисника «Дніпра»

23 Грудня 2015 13:43
Згідно з інформацією FTR, тепер вже колишній півзахисник «Дніпра» Даніло Соуза спробує вразити своїми здібностями Віталія Кварцяного - Футбольні трансфери.

Мирон Маркевич вже відмовився від цього гравця, зараз його спробує адаптувати до УПЛ «Кварц».

Довідково: народився 13 січня 1990 року в бразильському місті Сан-Луїс. Коли Данілу було п'ять років, сім'я переїхала вБельгію, де грав батько. Він там провів багато років і став громадянином цієї країни, через що Данілу автоматично також отримав громадянство Бельгії. Сам же Данілу розпочав займатись футболом в «Стандарді», за який грав його батько, а з восьми років разом з батьком перебрався до нідерландського «Аякса» і став навчатись в їх академії. 2007 року підписав юнацький контракт з «Аяксом» і в подальшому виступав за команди різних вікових категорій. У сезоні 2009-10 був заявлений на Лігу Європи, проте в основній команді так і не дебютував.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
stardog Показати IP 24 Грудня 2015 20:22
Це відверта брехня і нісенітниця. Який Даніло? Агенти і незрозумілі видання пишуть дурню, бо зараз немає цікавих новин, а ви підхоплюєте це. Навіщо нам іноземець в центрі поля, якщо маємо в команді 4-х хороших опорників?
Бодя Показати IP 28 Грудня 2015 01:20
це брехня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus