USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Кварцяний: «Ми могли програти і 4:0»

10 Липня 2011 11:09
Головний тренер луцької "Волині", Віталій Кварцяний виступив з емоційним спітчем після матчу з "Кривбасом", в рамках 1-го туру Прем'єр-ліги України.

Нагадаємо, луцька "Волинь" програла в гостях криворізькому "Кривбасу, у першому турі нового сезону української прем'єр-ліги з рахунком 1:0.

"Гра - це результат спільної роботи тренера з гравцями, які повинні вирішувати поставлені керівництвом завдання", - сказав Кварцяний.

Нам по телефону щось говорили невиразно - ми робили цю команду. Якісна віддача ніяк не виникає... Але не в докір команді: я їх можу звинувачувати тільки в тому, що ця група гравців складається з вичавлених в плані фізичної функціональної готовності футболістів. Не може футболіст в плані психології, фізіології або техніко-тактичної майстерності виглядати прекрасно, постійно граючи.

Якщо в першому колі минулого чемпіонату ми змогли вичавити з футболістів все, то зараз я кажу: вони не потягнуть, ми будемо їх ображати, потрібно створювати новий колектив. У Гвардіоли в "Барселоні" проблема - де взяти виконавців. Алекс Фергюсон вже чотири трансфери зробив, а "Волинь"...

Я не хочу виправдовуватися. Я сто разів програвав, сьогодні програв сто перший - велика справа! Але я несу відповідальність. Сьогодні у нас, напевно, змінюється перспектива розвитку клубу. Економічна сторона у нас специфічна, напевно, будуть зміни.

Ми дуже старалися на зборах, але я говорив президенту: "Василь Андрійович, команди немає. Не можемо ми такими гравцями, які відповідають рівню другої ліги, грати, чинити опір, створювати тиск, реалізовувати індивідуальну швидкісну техніку і при цьому бути вище суперника". Сьогодні український чемпіонат йде вгору. Халяви немає, треба показувати якісну гру.

Гра у нас виходила неякісна і сумбурна. Маючи на початку певну перевагу, в деяких моментах ми діяли боязко, мало підбирали м'ячі і погано працювали індивідуально. Все було повільно, монотонно, не було забігів... Хоча це все відпрацьовувалося на тренуваннях, де у нас виходило.

А сьогодні все пропало, футболісти вийшли якісь перелякані. Добре, що це був "Кривбас", який теж переживав за результат, але не показав хорошу гру. Але суперник створив багато гольових моментів через те, що ми слабо пручалися, погано вели єдиноборства і неправильно обирали позиції в обороні. Середня лінія випала у відборі, а попереду не чіплялися за м'яч. Можливо, погода "погасила" швидкість, або їм заблокувало киснем гортань, але нікого з футболістів я не впізнав! Будь-що могло бути. Ми могли програти і 4:0.

Гра не вийшла. Знаєте, сьогодні обидві команди не відповідали вищій лізі. "Кривбас" був рівня 7-ї ліги, а ми - 7-а ліга "Б"! Це не пляжний і не інвалідний футбол... Інваліди напевно б сильніше виглядали, або ж якийсь параолімпійський клуб. Просто соромно за футболістів!

Я їм сказав: вам хочуть зарплати підвищити, так скажіть, скільки ви хочете? Ви плакали, що немає грошей - так ось вам! І до мене вже не підходите з цим питанням: я ж не фінансовий університет закінчував, я футболом займаюся все життя...

Думаю, доларів по 100 їм можна платити: вони ж форму одягають, потіють, в роздягальні миють дещо внизу, потім їдять, йдуть спати... Команда дуже слабка зараз. Я не думаю, що Трапаттоні, Менотті або Капелло змогли б зрушити цих інтелектуалів і зробити з ними крок вперед. Хоч по горах бігай, хоч акваланги давай і в плавання нехай, хоч будьте еквілібристами або культуристами... Але вони просто не можуть, їх потрібно змінювати! Ну не можна так. Не можна...
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
вінстон Показати IP 10 Липня 2011 13:16
команда слабка це факт! Але хай сам побібагє тренер, який ніколи не грав у професіональний футбол!
adams Показати IP 10 Липня 2011 14:03
Кварцяний КРАСАВЧИК))))))))))))
гість Показати IP 11 Липня 2011 13:20
кварц менше ари на фудболістів як бешаний ато ти навіть не вміеш з журналістами говорити ви що в жиріновського навчились вас двох встудію то хоть люди посміялися вчіться культури трохи на вас люди дивляця якщо ви вже тренер .
парам парапіда до гість Показати IP 11 Липня 2011 15:00
ви б хоч кілька розділових знаків поставили, а то нічим ви від Кварцяного не відрізняєтесь!
гість Показати IP 11 Липня 2011 13:48
кварц купи 10 кг мандаринів і вичавлюй з них шо хоч а це люди них нимае в чому звинувачувати .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus