USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Квитки на потяги подорожчають двічі в 2019 році: коли і на скільки

15 Грудня 2018 21:28
Укрзалізниця планує двічі підвищити тарифи на пасажирські перевезення в 2019 році. Про це свідчить проект фінплану компанії, пишуть Українські новини.

Згідно з пояснювальною запискою, у 2019 році передбачається індексація тарифів на перевезення пасажирів у межах України з 1 квітня на 12% і з 1 жовтня на 12%.

У пояснювальній записці сказано, що за рахунок підвищення тарифів Укрзалізниця має намір збільшити доходи від пасажирських перевезень на 18,5% до 10,283 млрд гривень, порівняно з очікуваними показниками 2018 року.

Наразі документ схвалений спостережною радою компанії і переданий на розгляд у причетні міністерства.

Зауважимо, не поодинокі випадки, коли українці обурюються жаливими умовами та станом вагонів у потягах «Укразалізниці». Зокрема, частенько пасажирам доводиться їздити у старих вагонах, які давно не ремонтувалися.

Також нагадаємо, що швидкісний експрес Київ-Бориспіль, у запуску якого брали участь президент України Петро Порошенко, прем’єр-міністр Володимир Гройсман і міністр інфраструктури Володимир Омелян, зламався на другий день роботи. Через поломку потягу деякі пасажири були змушені були вистрибувати з поїзда та добиратися до аеропорту своїми силами, щоб встигнути на рейси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 15 Грудня 2018 22:55
Тепер зрозуміло чому так різко зростають пенсії і зарплати..Квитки на 100%, а доходи на 3%..Дякуємо уряду "прохвесіоналів". Що ще чекати?
Авжеж Показати IP 16 Грудня 2018 00:52
Непоодинокі випадки, кажете... Так це вже давно в практику ввійшло замість експресів давати зламані плацкартні вагони, в кращому випадку зламані купейні на 6 чоловік в купе, і розповідати пасажирам що вартість проїзду в наданих вагонах замість потрібних однакова, а тому компенсації ніякої не буде. А як щодо товарняків?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus