USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ледь врятували від смерті: на Волині чоловік поранив ножем свого сусіда

5 Вересня 2020 21:20
В смт. Іваничах чоловік наніс ножові поранення своєму сусідові. Трохи більше хвилини знадобилось поліцейським та медикам, аби врятувати чоловіка від смерті.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Поки оператор служби 102 розмовляла з переляканою заявницею, дочкою потерпілого, та втішала її, кілька нарядів поліції та медики оперативно прибули до будинку, де чоловік наніс ножові поранення своєму сусідові. Якби не злагоджена робота всіх підрозділів поліції, потерпілий міг би стекти кров’ю та не вижити.

Повідомлення про те, що жінка виявила у крові свого батька за місцем його проживання в смт. Іваничі, до поліції надійшло сьогодні, близько 12-ї години. Громадянка зайшла в будинок та застала там жахливу картину: батько лежав весь у крові і майже не дихав, а поруч сидів невідомий чоловік з ознаками сильного алкосп’яніння та почав погрожувати жінці, що вкоротить віку і їй.

Заявниця втекла, зачинилась в іншій будівлі та негайно зателефонувала в поліцію.

Операторка, спілкуючись з нею, паралельно поінформувала наряди поліції та медиків, аби вони негайно вирушали на вказане місце події.

Трохи більше, ніж за хвилину, всі вже були на вулиці Незалежності. Тут 48-річний чоловік наніс ножові поранення своєму сусідові, через що той отримав тілесні ушкодження у вигляді множинних різаних ран голови та шиї, проникаючу рану в грудну клітку та гіповолемічний шок ІІІ ступеня. Нападника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Потерпілого доставили в реанімаційне відділення лікарні.

Зараз тривають необхідні слідчі дії, вирішується питання про внесення відомостей в ЄРДР за ст. 121 Кримінального Кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
факт Показати IP 6 Вересня 2020 13:12
Винна у скоєному_горілка! Затуманить сліпаки і мозок ,і штовхає на злчин. І всерівно ніхто над цим не задумується.Не п"ють,а лигають,до втрати людської подоби,не кажу вже про гідність.До чого доживемо??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus