USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лейтенант податкової міліції Волині – переможець міжнародних змагань «спецназівців»

5 Вересня 2016 18:08
Лейтенант податкової міліції Волині Володимир Євтушевський увійшов до списку переможців міжнародних змагань «спецназівців» «I GWARDYJSKIE MISTRZOSTWA POLSKI KETTLEBELL GROM».

Про це повідомили у вдділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

В особистому заліку з дисципліни «Гвардійський ривок» перше місце посів старший оперуповноважений сектору активних заходів оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області лейтенант податкової міліції Володимир Євтушевський. Він став переможцем з гирьового спорту з результатом 281 раз.

Волинянин Володимир Євтушевський входив до команди України як майстер з гирьового спорту. Загалом нашу країну представляли четверо осіб, які працюють в підрозділах Національної поліції, Національної гвардії і податкової міліції і входять до збірної команди України з гирьового спорту.

Як розповів Володимир Євтушевський, ці міжнародні змагання 28 серпня 2016 року в місті Дзвінов Республіки Польща організувала польська сторона з нагоди створення Першого штурмового підрозділу Польщі, тобто польського спецназу.

Отож, спецназівці Польщі, України та виборювали першість у двох дисциплінах - «Естафета» між командами і «Гвардійський ривок» в особистому заліку.

До речі, українська команда стала переможцем командного заліку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
SS Показати IP 5 Вересня 2016 18:18
Краще б корупціонерів затримував теж мені показник
Зоро Показати IP 5 Вересня 2016 19:31
Молодець знай наших
менгель Показати IP 5 Вересня 2016 23:01
Динамо рулить!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus