USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ляшко переселяється у сесійну залу Ради: ліжка уже розставлені. ОНОВЛЕНО

20 Травня 2016 12:45
Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко у незвичний спосіб вимагає розслідування офшорів українського президента Петра Порошенка та його команди: нардеп приніс у сесійну залу розкладачки і заявив, що спатиме біля трибуни парламенту.

Нагадаємо, нещодавно президента Петра Порошенка звинуватили у наявності офшорних фірм. Понад рік 380 журналістів із 78 країн вели найбільше в історії журналістське розслідування, вивчаючи діяльність офшорного оператора Mossack Fonseca. Журналісти оприлюднили викривальні статті, одна з яких розповідає про секретний офшор і «моральний злочин» Петра Порошенка.

Про блокування трибуни ВР радикалами та їхній лідером повідомляє «Преса України».

За станом на 20 травня нардеп Олег Ляшко оголосив переїзд до сесійного залу засідань Верховної Ради. Однодумці політика принесли розкладачки та виставили у проході між трибуною та депутатськими кріслами. Ляшко заявив, що ночуватиме в парламенті, а не вдома. Прибрати ліжка і звільнити залу парламентаріїв політик погодився лише за умови, що Рада створить тимчасову слідчу комісію з розслідування офшорної корупції українських нардепів та високопосадовців.

«Ми два тижні стояли, але в ногах правди немає. Тому ми зараз принесли в парламент розкладачки. І якщо сьогодні не буде зареєстровано в парламенті наша постанова і не розглянуть питання про створення слідчої комісії, ми оголошуємо цілодобове блокування парламенту, в тому числі будемо ночувати на розкладачках в стінах парламенту», - сказав Олег Ляшко.

Народний депутат Борислав Береза назвав таке блокування трибуни перформансом.

«У Верховній Раді блокування трибуни з інсталяції переходить у перформанс. «Радикали» принесли розкладачки. Тепер або будуть влаштовувати тут хостел, або здавати їх щодобово. Як жартують мої колеги: «Готуються до літнього сезону». У будь-якому випадку шоу ВР продовжується», - написав у Фейсбуці Борислав Береза.

Нагадаємо, днями Олег Ляшко заявив, що за час історії держави, ще ніхто не грабував українців так, як Петро Порошенко та Володимир Гройсман. Політик повідомив, що має точні данні про те, що президент дав доручення силовикам збирати компромати проти депутатів і знову порушувати кримінальні справи, аби убезпечити себе від їхніх розслідувань.



За станом на 13:30 фракція Радикальної партії Олега Ляшка розблокувала трибуну Верховної Ради після заяви спікера парламенту Андрія Парубія про те, що є передумови для реєстрації постанови про створення тимчасової слідчої комісії з розслідування можливої причетності вищих посадових осіб до офшорів.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Я провів нараду щодо ТСК. Станом на сьогодні не всі фракції подали своїх кандидатів до такої ТСК. Ці фракції зможуть внести свої квоти вже після реєстрації даної постанови (про створення ТСК з розслідування можливої причетності вищих посадових осіб до офшорів - ред.).

Такий формат допустимий, сподіваюсь Регламентний комітет розгляне дану постанову. Станом на сьогодні час, відведений для подачі своїх кандидатів від фракцій, вже вичерпаний. Тому я переконаний, що Апарат ВР у встановленому порядку розгляне подання. У нас є всі передумови для того, щоб постанова була зареєстрована», - сказав Парубій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Яна Мала Показати IP 20 Травня 2016 14:25
Це точно "шоу Верховна Рада":)Мордобій,підкуп,корупція,політична проституція,повне ігнорування усіх законів України.І це ті люди,що повинні бути прикладом для громадян.А що нас чекає далі?Анархія?
Лучанин Показати IP 20 Травня 2016 14:40
Тест на вшивість і собачу відданість
Вася Показати IP 20 Травня 2016 18:36
До речі це ми їх туди вибирали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus