USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Лідер УРП «Собор» розповів, що об’єднує Тимошенко і Тягнибока

8 Серпня 2008 12:39
Народний депутат України Анатолій Матвієнко 7 cерпня під час прес-конференції у Луцьку розповів про власне бачення причин успіху «Свободи». Про це повідомив репортер «Волинських Новин».
 
На думку пана Матвієнка, політична сила Олега Тягнибока «зайняла нішу бездіяльності національно-демократичних партій». Останні, як твердить керівник Української республіканської партії «Собор», не змогли адекватно відповісти вимогам сьогодення і цим самим вдруге з часів проголошення Незалежності «наступили на ті самі граблі».
 
«Люди хочуть боротьби, і «Свобода» зайняла цю нішу», – сказав Анатолій Матвієнко. На його думку, Тягнибок подібний до Тимошенко тим, що теж прагне грати на популізмі.
 
Що стосується можливих союзників власної партії, то «Собор» шукатиме їх серед «близьких за духом» політичних сил, куди пан Матвієнко зараховує УНП, Рух, КУН та «Нашу Україну», яка «очищається» внаслідок того, що в «Єдиний Центр» переходять кон’юнктурники.
 
Нардеп бідкався, що вони через пошуки ідейних партнерів відмовилися від реальних 15-20 місць у парламенті, якби йшли у списках БЮТу. Серед причин цього рішення Анатолій Матвієнко зазначив, що «вони (БЮТ – «ВН») – ліві, а ми консервативно-ліберальна партія».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 8 Серпня 2008 12:47
"в «Єдиний Центр» переходять кон’юнктурники" - то це що Матвієнко стверджує, що Ігор Гузь, Бондар,Загрева конюктурники. Якщо ці відомі пани не відреагують, то видно так і є.
Файний хлопець Показати IP 8 Серпня 2008 15:06
Консервативно-ліберальна партія, це типу Народний Рух Комуністичної Партії України? І яким вже валянком треба було б бути, щоб обрати депутатом такого вар'ята як Матвієнко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus