USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лікарі обллікарні кажуть, що грип – це геноцид. Сидор не вірить

19 Листопада 2009 09:15
Серед підписантів листа-звинувачення влади в геноциді є двоє лікарів Волинської обласної клінічної лікарні - Михайло Левчук та Микола Галькевич. Головний лікар цього медичного закладу Іван Сидор таку думку своїх колег не поділяє.
Нагадаємо, що вчора стало відомо, що 28 медиків та чиновників підписали листа «до вищих органів державної влади, громадськості, народів та парламентів світу». Про це, зокрема, повідомляв zaxid.net 
Автори звернення звинуватили владу у посяганні на людське життя і натякають на спланований характер епідемії.
«Чому вірус каліфорнійського грипу появився тільки у західній Україні? Звідки взялися такі «розумні» віруси, які не переступають кордони областей? Науки вірусологія і епідеміологія пояснення цьому не можуть дати. Зі всією очевидністю виглядає, що спалах епідемії відбувся миттєво на окремо взятій території, а це могло статися внаслідок цілеспрямованих дій. Тобто, штучного мору людей страшним штамом, названого каліфорнійським», пишуть медики
 
Є у листі й відверто політичні моменти: «Секретар РНБО, а також чільні речники канцелярії діючого президента заявляють, що на основі епідемії у західній Україні треба ввести у державі надзвичайний стан. …Це перенесення президентських виборів, а значить продовження перебування на посаді Віктора Ющенка. Отак вимальовується цілісна операція збереження на посаді політика-банкрота ціною життя невинних людей. А те, що створити штучну епідемію - справа елементарна…» - пишуть медики.
«Політики роблять свою політику, але грип не придумали. Епідемія грипу дійсно є. Кажуть, чому це тільки на Західній Україні, а не на Східній? Якби ми сильно за це не взялися, отоді побачили, що було б…» - зауважив Іван Сидор.
Невдовзі читайте на «ВН» інтерв’ю з головним лікарем Волинської обласної клінічної лікарні Іваном Сидором.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
seal Показати IP 19 Листопада 2009 09:46
Ну це вже явний перебор. А що ці лікарі не знають, що епідемія каліфорнійського грипу прийшла до нас не перших і, що зараз цей грип лютує і в інших країнах? І, взагалі, вони хоч розуміють саме поняття "геноцид"? Напишіть до якої політичної сили належать ці лікарі і все стане відразу зрозумілим.
VSC Показати IP 19 Листопада 2009 09:51
Блин, эскулапы и такой бред несут. Стыд и позор. Дипломы порвать, от практики отстранить.
Дядечко Показати IP 19 Листопада 2009 10:05
Головний лікар - це не лікар, а чиновник. А чиновнику не можна говорити правду про начальство.
Дмитро Тимощук Показати IP 19 Листопада 2009 12:06
в цьому є своя логіка, досить вірогідна версія, а лікарі молодці
Sunny Показати IP 19 Листопада 2009 12:14
to VSC,Дядечко:Не пишіть дурниць!!!Проблема грипу досі існує.І буде існувати,принаймні,до початку весни.І ця проблема не тільки України...
Nixto Показати IP 19 Листопада 2009 12:15
їх неспасе перенесення виборів!! Юля переможе, рано чи пізно!!
учитесь... Показати IP 19 Листопада 2009 12:21
а вы знаете, где в Украине расположена американская лаборатория Бакстер по производству биологического оружия??? - сообщаю в Тернопольской области... так что "утечка" вируса оттуда...
Куратор Показати IP 19 Листопада 2009 12:55
Те що епідемія - це свого роду мор я вже давно казала (і про "золотий мільярд", і про "римський клуб" повторюватись не буду). Але оце звернення, теж попахує якоюсь провокацією. до "учитесь" - а звідки така інформація?... Дайте посилання, нам теж цікаво.
Opanas Показати IP 19 Листопада 2009 13:54
Лікарі кажуть правду з приводу штучної епідемії. А є ще публікації і про респіраторний дистрес синдром та неправильний прийом аспірину. Вірус використали, як страшилку бо грошенята на вибори потрібні. Як ще залісти та відмити "копійчину", та ще й попіаритись на кшталт СПИСИТЕЛЬКИ НАЦІЇ. А контролюючи фарміндустрію та опт крепко хочеться ще і роздріб продажу медикаментів хапнути. А дідусів винити ні за що. Що сказали те і підписали - на маразм спишеться.
БУБУ Показати IP 20 Листопада 2009 03:34
Зараз багато жаліються ніби то на епідемію, а в дійсності на те, що накупили дорогих ліків І хотіли по блату виліковуватися(адже ліки придбали по блату). І от уряд, зокрема Тимошенко, прийняла прапвильні заходи- КАРАНТИН. І оті люди, що потратили гроші на ліки ( і не малі) почали жалкувати, що незахворіли і в цьому Юлька винувата, адже гроші на лыки викинули, а товаром не скористувалися. І зараз вони підсвідомо вважають себе дурнями, але визнати в голос соромляться. А от коли б вони захворіли, то б казали:"Які ми молодці, ліки по блату купили і от вилікувалися.І Юлька тут не причому, ми самі". Взагалі, той хто критикує ніби то єпідемію, це ті, хто її дуже злякався, і цей ляк викидають у вигляді критики тих людей і зокрема Тимошенко,хто наійно перекрив шляхи розпосюдження по осыннього явища. Люди ЗАХОДУ України спасли людей сходу, бо переважна більшість правильно захыднякыв зрозуміла і виконала захисні дії, яки рекомендував уряд Тимошенко. І ми дякуємо українцям зі сходу, що вони так масово не захворіли. А загалом всі бережіть себе.
Stepan Показати IP 20 Листопада 2009 09:48
Opanas. Читай уважно звернення лікарів. Воно спрямовано проти Віті-месійки, Раї-гінеколога та няні Віри.
Таня Показати IP 20 Листопада 2009 18:53
Якому дурневі прийшла в голову ідея створення такого листа. Я в шоці. І ще навіть божевільні однодумці знайшлися...Жах і позор. Грип-грипом, новий штам вірусу - згідна. Але геноцид - це вже закруто!
Opanas Показати IP 2 Грудня 2009 16:51
Stepane Шановний, коли на заборі пишуть "..." а потім складають дрова, в цю нісенітницю ти теж віриш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus