USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лікарська помилка прикувала жінку до ліжка. ОГЛЯД ПРЕСИ

21 Січня 2010 18:06
«Волинські новини» пропонують читачам дізнатися, про що написали місцеві газети цього тижня.
Газета «Сім’я і дім» розповіла про те, як 21-річний Віталій затримав убивцю двох дівчат і опублікувала розповідь хлопця про той злощасний вечір.
 Злочинця, який «не хотів убивати дівчат, а думав тільки їх «вирубити», затримав хлопець, який проводжав додому третю співмешканку вбитих Алли та Меланії.
«Уже на порозі будинку хлопець з дівчиною запідозрили щось недобре: на снігу помітили кров, валялися капці Алли, куртка», - пише СіД.
Двері ніхто не відчиняв, але була впевненість, що дівчата вдома. Хлопець вирішив полізти через кватирку на кухні і відчув, як його хтось виштовхує з рами. Віталій побачив на руці зловмисника дівочі прикраси. Побіг вибивати двері.
Тим часом, убивця, вискочив через вікно і почав утікати…
Газета «Відомості.ua» розповіла про те, як поставлений лікарями неправильний діагноз прикував молоду жінку до ліжка.
Антоніні Савчук страшенно боліла спина. Лікарі поставили діагноз: «остеохондроз».  Призначили масажі, вигрівання спини. Та біль не вщухав. Лікар-імунолог через півроку запідозрив туберкульоз хребта, при якому протипоказані масажі та вигрівання.
Кількамісячне лікування результату не дало. Жінку направили у онкодиспансер на огляд. Там їй діагностували «рак кісток» і призначили опромінення.
Після променевої терапії були спалені всі кістки і нервові закінчення. Жінці відняло ноги. Київські лікарі пізніше спростували рак і визначили, що в Антоніни таки туберкульоз…
Про ветерана Володимира Мельника з Вінниччини написав «Вісник+К». Той на фронті в 19 років підірвався на німецькій міні. Того дня, як його полк святкував перемогу, він втратив обидві ноги.
Після госпіталю разом зі своїм товаришем із Львівщини поїхали до Харкова за протезами.
«Тоді отримати простому солдату протези – те саме, що злітати на Місяць. У госпіталях  лежали командири та генерали. І держава насамперед забезпечувала їх. Ми з товаришем скооперувалися, приїхали на протезний завод і… взяли в заручники директора», - так і отримав Володимир нові ноги.
Через 20 років після закінчення війни Володимира запросили до польського міста Вроцлава. Йому навіть дали статус почесного громадянина. А ще через 20 років у тому ж місті  він таки знайшов могилу, де поховали його … ноги…
«Волинь-нова» опублікувала статтю, в якій ідеться про «війну» селянина з Локачинського району із ЗАТ КБ «Приватбанк».
Щоб придбати автомобіль Валерій Савчук узяв кредит у банку на сім років під 15,48 відсотка річних. Проте, за три місяці до введення у дію Закону України, який забороняв банкам змінювати умови договору в односторонньому порядку, банк без згоди клієнта підвищив ставку до 20,45 відсотка.
Валерій продовжував сплачувати попередню суму, але банк уже нараховував пеню і таким чином борг ріс…
Про купання у крижаній воді поділився з «Луцьким замком» Богдан Шиба. Журналістка Ольга Харів розповіла, як пройшло свято Водохреща у Луцьку.
Подивитися «на мера, який і торік купався» на берег Стиру, прийшло кілька місцевих бабусь. А сам Богдан Шиба розповів, що моржуванням не займається, а час від часу купається у крижаній воді «коли хочеться не лише фізичного, а й духовного очищення»…
 «Волинська газета» розмістила статтю про мисливський сезон, який щойно завершився.
На Волині зареєстровано понад 18 тисяч мисливців. А мисливських угідь у області 1 мільйон 580 тисяч гектарів.
За цей сезон було складено більше 500 протоколів про порушення правил полювання. За словами начальника мисливського відділу облуправління мисливського та лісового господарства Руслана Люшука, за останніх вісім років це найвищий показник порушень.
«Порушення фіксували різні. Але основне, що сезон полювання закінчили без непередбачуваних ситуацій. Усі мисливці живі та здорові», каже Люшук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus