USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ліквідатори «Нашої України» готують новий проект

4 Березня 2013 18:10
Волинська обласна організація «Наша Україна» припинила своє існування. Такі результати останнього З’їзду партії «Наша Україна», що 2 березня припинила свою діяльність згідно з рішенням більшості учасників зібрання. Однак колишні «нашоукраїнці» готові створювати нове об’єднання.

Про це у телефонному режимі прокоментував «ВН» колишній заступник голови Волинської обласної організації партії «Наша Україна», депутат обласної ради Володимир Навроцький.

«З’їзд «Нашої України», під час якого планували заслухати звіт голови партії Віктора Ющенка та переобрати керівні органи партії, не відбувся так, як планували. Через ігнорування заходу з боку запрошених почесного голови партії Віктора Ющенка та Олександра Ропотенка - виконувача обов’язків голови Центрального виконавчого комітету «Нашої України», звіту за дворічну діяльність партії делегати не почули. Партію вирішили розпустити», - розповів Навроцький.

За словами громадського діяча, останні вибори показали, що партія втратила підтримку та довіру виборців. Віктор Ющенко останні два роки не брав участі в розбудові партії, тому у членів партії визріло логічне рішення.

Разом з тим, колишні «нашоукраїнці» під час з’їзду оголосили про рішення створити єдину потужну праву силу, до якої запрошуватимуть окремих представників громадського руху, які сповідують національно-демократичні ідеї. «Принцип щодо об’єднання всіх політичних сил під «одним крилом» – відхилили», - розповідає Навроцький.

Навроцький розповідає, що спочатку планують утворити громадсько-політичне об’єднання, до якого залучатимуть активістів громадських організацій. Перше засідання ініціативної групи, куди увійшла більшість керівників делегацій, планують провести у 20-их числах березня, під час якого й обговорять конкретні кроки створення нового «продукту».

Нинішня діяльність Віктора Ющенка та його прибічників, - на думку Володимира Навроцького, - є прямим порушенням статутних вимог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus