USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Логотип чи плагіат – розбиралися в мерії

11 Січня 2012 16:43
Журі конкурсу щодо розробки логотипу міста Луцька не змогло визначити переможця. Хоча на їх розсуд презентували 10 робіт-фіналістів, але «арбітри» не змогли дійти єдиної думки.

Про це 11 січня телефоном «ВН» розповіла головний спеціаліст відділу проектної діяльності управління міжнародного співробітництва Луцької міськради Ліна Остапчук.

З її слів, засідання комісії відбувалося в закритому режимі, бо експерти хотіли попрацювати об'єктивно, не «на камеру».

Вона поінформувала, що після дискусії члени журі не обрали жоден з пропонованих логотипів. «Тому було прийняте рішення про продовження конкурсу до 31 січня», - зауважила посадовець.

У коментарі «ВН» голова «молодіжної» комісії Луцької міськради Павло Данильчук, який відвідав засідання комісії, розповів: «Мені не сподобалися пропоновані варіанти. Спеціалісти-дизайнери стверджують, що деякі з них – відвертий плагіат… На мою думку, всім логотипам не вистачає «родзинки».

Нагадаємо, 18 жовтня мер Луцька Микола Романюк підписав розпорядження про конкурс на розробку промоційного логотипа міста. Переможець конкурсу отримає 3 тисячі гривень.
До 15 грудня муніципалітет збирав роботи учасників. Згодом проекти логотипу оприлюднили на сайті міськради, а в соціальній мережі «Фейсбук» розпочалося навіть своєрідне інтернет-голосування.

Довідково:

Конкурсні роботи надсилаються або подаються на розгляд у друкованому вигляді за адресою: 43025, м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 19, каб. 312 (управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради) або в електронному вигляді - [email protected]
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus