USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лучан скликають на патріотичний флешмоб проти політичних репресій

21 Січня 2016 18:00
«Українське об’єднання патріотів – УКРОП» кличе лучан на флешмоб проти політичних репресій. Про це інформують у прес-службі партії.

Так, захід відбудеться у пятницю, 22 січня, об 12:00 на Театральному Майдані (поблизу пам’ятника Лесі Українки).

Наразі в українських в'язницях утримуються десятки добровольців, волонтерів та представників опозиційних до влади демократичних сил. Окрім того, на свободу досі не вийшли всі політичні в'язні часів Януковича. Організатори закликають долучатися до флешмобу усіх, кому небайдужа доля ув'язнених патріотів. Ця акція пройде одночасно по всіх обласних центрах України.

Нагадаємо, що нині тривають судові процеси по справі голови політради УКРОПу Геннадія Корбана. Багато експертів та політиків вважають цю справу політичним замовленням.

Нагадаємо, 31 жовтня у Дніпропетровську розпочалися масові обшуки «укропівців». Обшуки організували в будинку лідера партії Геннадія Корбана і його хворих батьків, а також вдома у голови правління «Фонду оборони країни» Павла Хазана. Крім того, рано-вранці правоохоронці виламали двері і провели обшук в офісі фонду. Геннадія Корбана затримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "АРЕШТ КОРБАНА – ЦАРСЬКИЙ ПОДАРУНОК КРЕМЛЮ", - ПОЛІТИК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus