USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан запрошують плести маскувальні сітки

14 Січня 2015 17:15
Луцькі волонтери шукають добровольців плести маскувальні сітки для бійців.

Робота з плетіння сітки вже розпочалася. Зараз лучани нарізають стрічки на маскувальну сітку для 72 бригади. Вже долучилася до цієї справи школа №1 міста Луцька, - повідомила волонтерка «Волинь SOS» Тетяна Должко.

Так, ВОГО «Фундація розвитку громад» спільно з «Волинь SOS» починають плести сітки для бійців на Схід і запрошують усіх бажаючих прийняти участь.

«На перший час роботи матеріали поки що є. Згодом будуть потрібні білі (різних відтінків) та сірі стрічки по 3 Х 40 см та довші. Для сіток чудово підходять старі простирадла. Дуже не вистачає працьовитих рук. Тож просимо усіх бажаючих допомогти хлопцям, долучитися до цієї доброї справи», - розповідає координаторка соціальних проектів ГО «Фундація розвитку громад» Любов Казмірчук.

Плести сітки для бійців будуть щодня з 12.00 години у офісі «Волинь SOS» за адресою: м. Луцьк, вул. Грушевського, 30, каб. 19 (2-й поверх). З собою волонтери просять мати свої ножиці (для нарізання стрічок) та гарний настрій. За додатковою інформацією можна звертатись по телефону 067 332 88 02 – Любов Казмірчук та 093 232 35 59 – Тетяна Должко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus