USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанка розшукує речі, викрадені з авто

21 Грудня 2015 10:14
Фотоапарат, набір ключів, талони на дизельне паливо WOG та контролер тиску водяного насосу EP1 викрали з машини лучанки. Тепер вона розшукує своє майно. Відповідне звернення до фейсбук-спільноти вона опублікувала у соціальній мережі.

«Минулого тижня було пограбовано автомобіль, вкрадено цінних речей на велику суму, в тому числі фотоапарат Sony alpha 3500 kit black в сумці болотяного кольору, набір ключів в чорному кейсі з металевими застібками, в наборі не вистачало маленького воротка та однієї із головок, талони на дизельне паливо WOG та контролер тиску водяного насосу EP1.



Можливо комусь будуть пропонувати ці речі, будь ласка, повідомте за телефоном: 099-33-17-120 або напишіть у повідомлення. Писати – Kristina Sarmule.

Може хтось бачитиме схожі речі у ломбардах, буду вдячна за будь-яку інформацію. Гарну винагороду за інформацію, яка допоможе знайти грабіжника чи втрачене ОБІЦЯЮ!», – підсумувала дівчина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
аааа Показати IP 21 Грудня 2015 12:02
У нас є нова поліція,не переживай,вони все знайдуть,бачиш,скільки іх без толку вештається по місті!Та й ща таку зарплату як не знайти .
33 Показати IP 21 Грудня 2015 19:09
запитайте Костю Радченка (м.Луцьк, пр.Молоді 8а) спочатку його міліція затримала, а тоді випустила. і хоча всі все знають він продовжує...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus