USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Лучанку, яка повідомила про «замінування» поїзда, судитимуть

5 Серпня 2019 17:29
Слідчі Ківерцівського відділу поліції, за процесуального керівництва прокуратури, оголосили про підозру 54-річній лучанці у завідомо неправдивому повідомленні про загрозу безпеці громадян, інформує поліція Волині.

Нагадаємо, 28 червня, близько 21 години на пероні в селі Дачне Ківерцівського району невідома жінка повідомила черговій по залізничній стації, що дизель-потяг, сполученням «Ківерці-Стоянів», заміновано. Співробітниця залізниці одразу ж сповістила про це поліцію.

Спеціалісти вибухотехнічного відділу Головного управління Національної поліції у Волинській області ретельно оглянули дизель-потяг. Вибухонебезпечних предметів не виявили. Рух потягу було відновлено.

Поліцейські оперативно встановили, що неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян здійснила в стані алкогольного сп’яніння пасажирка дезель-потяга, 54-річна жителька Луцька. За цим фактом слідчі Ківерцівського відділу поліції відомості внесли

до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Правопорушниці оголосили про підозру у скоєному злочині. Матеріали справи скеровано до суду.

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus