USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани бігали на знак пам’яті про загиблих у двох війнах

14 Травня 2016 15:19
Перший «Забіг пам’яті», приурочений вшануванню тих, хто не повернувся з двох воєн, – Другої світової та нинішньої, що триває на сході України – відбувся у Луцьку сьогодні, 14 травня.

Після спільного виконання Державного Гімну України, всі присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів. Після цього відбулося урочисте покладання квітів до фотостенду «Герої Небесної Сотні».
Одразу після покладання квітів розпочався старт забігу.

Участь у заході взяло понад триста осіб, серед них - ліцеїсти, колективи фізичної культури силових відомств та спортивних клубів. Прийшли також пересічні містяни, які не злякалися дощової погоди. Багато хто був з дітьми.

Учасники забігу подолали дистанцію за маршрутом, що розпочався від Театрального майдану, далі по проспекту Волі, через вулицю Шопена, до проспекту Перемоги. Звідти бігуни піднялися по вулиці Винниченка до Театрального майдану.

«Забіг пам'яті» не був змаганням, під час цього не визначали переможців і переможених. Був лише гарний спортивний настрій та обіцянка організаторів зробити захід традиційним.

До слова, організаторами заходу виступили Луцька міська рада, Луцький прикордонний загін та Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кен Показати IP 14 Травня 2016 15:23
Спорт-це сила.Але нашій державі потрібен стало спитих баранів,яким легко керувати.
А Показати IP 14 Травня 2016 16:07
А до чого той забіг? Для галочки. А чому Романюк з Ткачуком хоч двісті метрів не пробігли?
ще не зовсім свідоми Показати IP 14 Травня 2016 17:28
Як же люблять свідомі всілякі віча, майдани та інші збіговиська. І при роботі всі, щоки дують. Правда КПД нема.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus